Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm Türkçe fragmanında Sansa'nın abisini gördükten sonra ilk işi hesaplaşmak oluyor. Littlefinger ile karşılaşan Sansa, yaşadıklarında Baelish'in payı olup olmadığını öğreniyor. 



Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm Türkçe fragmanı Arya'nın gözlerini kazanıp kazanamayacağı konusunda izleyenleri meraklandırıyor. Game of Thrones'un son bölümünde görme yetisini hala kazanamamış olan Arya'nın yeni bölümde gözlerine kavuşup kavuşamayacağı belli olacak. 



Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm Türkçe fragmanı, Demir Adalar'ın yeni lordunun seçilmesi için kıyasıya bir mücadele başlayacağının da tüyolarını veriyor. Game of Thrones'un son bölümünde Demir Adalar'ın lordu kardeşi tarafından öldürülmüştü. Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölümde de lordun kızı ile amcası kozlarını paylaşacak gibi gözüküyor.



Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm Türkçe fragmanında Thrion Lannister'ın Merin'de bir kadınla konuştuğu görülüyor. 'Fısıltılar seni güçlendiriyor ama bilmediğin çok şey var.' diyen ve kim olduğu henüz bilinmeyen güzel karakterin diziye katacakları ise izleyenleri oldukça meraklandırdı. 



Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm Türkçe fragmanında tüm bunlar yaşanırken Brann'in yaptığı geçmiş yolculuğunda Akgezenler ve ölüler ordusu tarafından fark ediliyor. İzleyenleri şaşkına çeviren bu olayda Brann'in uyanamaması ise herşeyi zorlaştırıyor. Nefes kesen bu kısa sahnenin sonrasında yaşanacaklar GOT izleyenlerinde heyecan yarattı. 



Game of Thrones dizisinin 6. sezon 5. bölüm fragmanı: