Sakarya Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Barış Teknelioğlu'nun yeni mezun olması ve tecrübesizliği nedeniyle iş bulamamasına Linkedin'den isyan etti. 

Teknelioğlu'nun haklı isyanına birçok kişi destek verdi.

İşte yeni mezunların duygularına tercuman olan o paylaşım,

"Teklifimdir;

Bütün yeni mezunlar vatandaşlıktan dahi atılsın.Ggönderilsin yurt dışına. Onların ülkede ne işi var ki? Belki bişeyler öğrenir gelirler. 

Çünkü onlar daha konuşmasını bile bilmezler. Onlar senelerce eğitim almamıştır çünkü. Hep yan gelip yatmışlardır. Hatta dövün yeni mezunları neden yeni mezunsun diye. Gördüğünüz yerde ihbar edin yaşamasın onlar, ne de olsa her gittikleri yerde istenmeyen insanlar onlar. Hatta bu yeni sistemde suç sayılsın "yeni mezun olmak" . 

Bir de bunların kardeşi var "tecrübesizler " etnik grubu. Bunlar daha tehlikelidir. Artık yüzsüzleşmişlerdir.Kkovulsa da gitmezler. Bunları da içeri atmak lazım üç beş sene. Belki tecrübe kazanırlar. 

Bunu okuyan sevgili işe alımcı beyefendi ve hanımefendiler . Çok merak konusu bu biz istenmeyen grupların içinde; acaba sizler hangi gezegenden geldiniz? Orda da eğitim öğretim 16 sene mi? Işınlanmayı buldunuz mu? Dünyamıza nasıl alıştınız? 

Siz yazın ben size dönerim!"