Aksiyondan komediye, animasyondan fantastik sinemaya geniş bir yelpaze sunan program kapsamında, gişede başarı sağlamış yerli ve yabancı yapımlar ücretsiz olarak gösterime giriyor. 

Akasya Park’ta gerçekleşecek gösterim programı, tüm dünyada önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Star Wars serisinin son filmi, Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) ile 15 Temmuz’da start alıyor. Tek istediği dövüş sanatlarında ustalaşmak olan sevimli Po karakteriyle çocukların sevgisini kazanan Kung Fu Panda 3, 22 Temmuz’da perdelere yansıyor. Şebnem Burcuoğlu’nun en çok satan ikinci romanından uyarlanan romantik yapım Kocan Kadar Konuş: Diriliş, 29 Temmuz’da gösterime giriyor. 

Süper kahramanları bir araya getiren Batman v. Superman: Adaletin Şafağı05 Ağustos’da sinemaseverlerle buluşuyor. Çağan Irmak’ın son filmi Nadide Hayat, 12 Ağustos’ta, sadece çocukların değil gençlerin de beğenisini kazanan Minyonlar 19 Ağustos’da izleyiciyle buluşuyor. En çok devam filmi çekilen fantastik bilimkurgu efsanesi X-Men: Apocalypse, 26 Ağustos’ta hayranlarını bekliyor. 

Program: 
15 Temmuz Cuma, Saat: 21.00 / Star Wars: Güç Uyanıyor 
22 Temmuz Cuma, Saat: 21.00 / Kung Fu Panda 3 
29 Temmuz Cuma, Saat: 21.00 / Kocan Kadar Konuş: Diriliş 
05 Ağustos Cuma, Saat: 21.00 / Batman v. Superman: Adaletin Şafağı 
12 Ağustos Cuma, Saat: 21.00 / Nadide Hayat
19 Ağustos Cuma, Saat: 21.00 / Minyonlar 
26 Ağustos Cuma, Saat: 21.00 / X-Men: Apocalypse 

AKASYA’YA ULAŞIM: 
İstanbul Anadolu yakasının seçkin semtlerinden ve konumu itibariyle İstanbul’un merkez noktalarından biri olan Acıbadem’in kalbinde yer alan Akasya’ya, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantılarıyla ulaşmak mümkün. Kendi araçları ile gelecek misafirler Akasya otoparkından ve vale hizmetlerinden de yararlanabilirler.