80lerden beri house müzik sahnesinin en önemli ve etkileyici figürlerinden biri olan ve unutulmaz dans parçalarına imza atan Satoshi Tomiie kariyerine Tokyo’nun gece kulüplerinde çalarak başladı. Jazz ve klasik piyano öğrencisi olan Satoshi, house müzğin ilk yıllarında yeteneğiyle hızla ün kazandı ve ilk albümüyle büyük başarı yakaladı.

New York’a taşındıktan sonra 90’ların başında elektronik müzik dünyasına giriş yapan Satoshi, kariyeri boyunca U2, Mariah Carey, Photek, Simply Redve David Bowie gibi dünyaca ünlü starların şarkılarını remixledi. 90’ların sonunda Sony Music ile anlaştı ve Sony Music etiketiyle ilk albümü olan ‘Full Lick’i 1999’da yayınladı. Albüm büyük bir başarı kazandı ve birçok uluslararası ödüle layık görüldü. Satoshi, karanlık elektronik ritimleri, çarpıcı vokalleri ve hipnotik soundlarıyla dikkat çeken parçalarıyla dünyanın en ünlü kulüplerinde çalmaya devam ediyor. 

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Enerji İçeceği ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan bu etkinliği kaçırmayın!

Kapı açılış: 23:00
Adres: Alaçatı Sound Pool-Alacati Beach Resort Çark Plajı, Liman Mevkii, 18010 Sokak No:11