Game of Thrones'in en çok sevilen karakterlerinden biri olan Jon Snow'u İngiliz oyuncu Kit Harington canlandırıyor. Kit Harington, Jon Snow rolünü nasıl kaptığını açıkladı.

Beni döven adam rolü kapmama yardımcı oldu
W Magazine röportaj veren Kit Harington, Game of Thrones'in seçmelerinden bir gün önce feci şekilde dayak yediğini ve seçmelere mor bi gözle gittiğini anlattı. Ayrıca Harington, kendisini döven kişinin rolü kapmasına yardımcı olduğunu da söyledi. İşte Harington'ın röportajından dizi seçmeleri hakkındaki bölüm,

Mc Donalds'ta yemek yiyen Harington başına gelenleri şöyle anlattı

"Oturacak yer yoktu ve bir çift masalarını bizimle paylaşabileceğini söyledi. Oturduktan sonra yanımızdaki adamın sevgilisine ettiği hakaretleri duymaya başkadık. Bir sorun çıksın istemediğimiz için yemeğimizi hızlıca yemek ve kalkmak istedik. Ama genç kıza 'pis domuz' dediğinde sabrımın sınırını aşmıştı. Ayağa kalktım ve 'Hayır, hayır, kesinlikle ona böyle şeyler söyleyemezsin. Ayağa kalk' dedim. Yani onu kavgaya çağırdım ama hayatımda daha önce hiç kavga etmemiştim. Adamın boyutlarını o da ayağa kalkınca fark ettim. Ama o noktada ilk yumruğu atmazsam tam bir süt çocuğu gibi gözükecektim. Attım ve feci bir dayak yedim. Sabah da morarmış gözümle seçmelere gittim. Beni döven adam, rolü almama yardım etti. Eğer şu an beni izliyorsan, teşekkür ederim."