2008 yılında kurulan "Model" grubu dağıldı mı? 2008'den bu zamana kadar 3 albüm 2 de single çıkaran grup, solist Fatma Turgut'un aşk yaşadığı gitarist Can Temiz tarafından aldatılmasıyla dağılma sürecine girmişti. 

Ülkemizin sevilen müzik gruplarından Model'in solisti Fatma Turgut, Twitter hesabı üzerinden grubun dağıldığını açıkladı. 

Turgut, ""Bekle" deyip gittiler, ben bekledim, onlar gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. MODEL bitti arkadaşlar." diye yazdı.



Fatma Turgut'un bu açıklamasından sonra Model grubunun Twitter hesabı üzerinden, "Fatma gruptan ayrıldı. MODEL bitmedi. Ne yapacağız bilmiyoruz. Bakıcaz." diye açıklama geldi. 



Model'in geçmişi
2005 yılında Okan Işık (gitar), Aşkın Çolak (davul-perküsyon) ve Can Temiz (bas gitar) tarafından A due Carmen adıyla kuruldu. 2007 yılında gruba vokalde Fatma Turgut gitarda ise Serkan Gürüzümcü katıldı ve sonraki yıl grubun adı MODEL olarak değişti. Model Grubunun solisti Fatma Turgut twitter adresinden açıklama yaparak MODEL grubunun dağıldığını bildirdi.