NTV Spor'un en çok takip edilen yorumcularından olan Mehmet Demirkol, Süper Lig'in 28. haftasında TT Arena'da oynana ve Fenerbahçe'nin 1-0 galibiyetliyle sonuçlanan derbiyle ilgili Spor Servisi programında açıklamalarda bulundu. 

"Volkan Demirel ölebilirdi"
Zaman zaman gerginliğin hat safhaya çıktığı anlarda sahaya atılan yabancu cisimlerle ilgili konuşan Demirkol şunları söyledi, 

"Volkan'a atılan telefon 1 metre yukarıdan gelse Volkan ölebilir. Bunu atan arkadaş, cinayetten teşebbüsten yargılanmalı. Adam yaralama değil bu, başka bir şey değil. Resmen adam öldürme suçu bu. Bunu göze alan kişinin, bu cezayı da çekmesi lazım. Bir metre yukarıdan gelse öldürür. Galatasaraylı oyuncuların çoğu tribüne durun dediler. İyi hareket bunlar ama zaten olması gereken. Bu tür sorunları artık çözmemiz lazım. Sahaya bir şey atmak eline bir şey geçirmiyor.

Galatasaray'ın gol atma şansı olan bir pozisyon... Tuttuğun takım gol atabilir bu pozisyonda. Neden sahaya maytap atıyorsunuz. Ne anlamı var anlamıyorum. Bu arkadaşların gerçekten yakalanması gerekiyor." dedi.