İstanbul'da Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrasında Vodafone Arena yakınında güvenlik ekiplerine yönelik olarak düzenlenen terör saldırısında 38 kişi hayatını kaybetti.

Saldırıya ünlü isimlerden de tepki geldi. 

Şahan Gökbakar, "Allah yardimcimiz olsun... Cok sayida Polismizin sehit oldugu haberleri geliyor. Insallah asli yoktur.. Terore Lanet olsun. Allah kahretsin... Yaziklar olsun.!" diye yazdı.



Serdar Ortaç ise,


Mustafa Ceceli, "
İnsan canına kastetmek nasıl.bir vicdansızlıktır..."



Demet Akalın, "Yaralilara acil sifalar diliyoruz"



Yıldızı Tilbe ise şunları yazdı,
"Şehitlerin üzerine Allah'ın sonsuz rahmeti olsun. Yakınlarına Allah sabır versin. Yaralılara acil şifalar dilerim. Allah sonumuzu hayır etsin. Allah daha çaresiz bırakmasın ülkemizi. Herkes aynı durumda, herkes çok şey yapmak istiyor fakat hiçbir şey yapamıyor. Allah bütünlüğümüzü bozmasın. Allah memleketimizin ve hepimizin sonunu hayırlı etsin."

Oktay Kaynarca mesajında, "Başın sağ olsun memleketim. Başın var olsun, dik olsun memleketim. Mekanınız cennet olsun kardeşlerim."

Ali Nuri Türkoğlu ise, "Başaramayacaksınız. Tüm Türkiye olarak, ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize metanet diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Hülya Koçyiğit, "İstanbul'da gerçekleştirilen bu hain terör saldırısını, destekçilerini lanetliyor, yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum." şeklinde oldu.

Emel Müftüoğlu, "Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin, insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç ve araç olmayacağını bilmelidirler."