Anayasa değişikliği görüşmelerinde dün CHP milletvekilleri kürsünün önünü kapadıkları için arbede çıkmış ve bu arbede sonrasında AK Parti Milletvekili Fatih Şahin'in burnu kırılmıştı.

Kavga sonrasında AK Parti Milletvekili Muhammet Balta, bacağının CHP'li bir vekil tarafından ısırıldığını açıklamıştı. 

AK Partili Muhammet Balta, Twitter hesabında, "TBMM'de CHP'li Milletvekilleri tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım" diye yazmıştı.



Balta'nın bacağını ısıran CHP'li vekili Eren Erdem olduğu iddiasın üzerine Erdem sert bir cevap verdi. 

"Allah belanızı versin"
"Eren Erdem AKP'liyi ısırdı diye haber yapmışlar. Allah belanızı versin yalancılar! TBMM'de o 'ısırılmış' vekile soracağım, eğer o yaptırmışsa bu haberleri, hesabını verecek hukuk önünde. Aynı oy kabinine girmek, ısırmak, hönkürmek, çemkirmek, mecliste horlayarak uyumak, yalan söylemek, iftira atmak AKP'nin karakteridir. Düzeyi, seviyeyi bu hale bilinçli getiriyorlar. Vekil vekili ısırdı palavrası, parlamenter sistemi küçük düşürme operasyonu. Yazık yazık! Bir meclisin saygınlığı ile bu kadar oynanmaz. Bu kadar sapkınca, bu kadar alçakça davranılamaz. Meclisin bir itibarı var! Bilerek, kurgulanmış şekilde TBMM'nin itibarını zedelemek için kavga çıkartıyorlar. Her türlü rezilliği bunun için planlamışlar!"