Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği lig lideri Başakşehir'in başarılı teknik adamı Abdullah Avcı önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Avcı'nın açıklamalarından satırbaşları,

"Emre'nin yerini İrfan Can alacak"
"Devre arasında takıma katılan İrfancan Kahveci hakkında Avcı, "Emre oyunda ise seyir zevki artıyor. Top onun ayağına geldiğinde endişelenmiyorum. Emre bıraktığı zaman yerini İrfan Can Kahveci alacak."

"Galatasaray'dan teklif aldım"
"Galatasaray altyapısında çalıştığım için şu anki başarıdan ötürü taraftar beni Galatasaray'a yakıştırıyor. Sadece Galatasaray'dan değil birçok takımdan teklif aldım. Doğru zamanda doğru takım için kararı vereceğim."

Adının milli takım ile geçmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Abdullah Avcı, "Milli takım için de adım konuşuluyor. Şu anda orada çok tecrübeli bir teknik adam var. Tabii ki yeniden ulusal takımda görev almak isterim. Zaman gösterecek." dedi.

Dünya'da ve Türkiye'deki favori teknik adamlarını da söyleyen Avcı, "Dünyada Jürgen Klopp'u çok beğeniyorum. Onu saygıyla takip ediyorum. Türkiye'de ise Fenerbahçe'nin hocası Advocaat kısa zamanda çok iyi işler yaptı ve söylemleri de çok gerçekçi." diyerek sözlerini noktaladı.