Fenerbahçe'de 5 sezon forma giydikten sonra önce Inter'e daha sonra da Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'den sonra soluğu Beşiktaş'a alan ünlü futbolcu huzur buldum dedi. 

Vatan Gazetesi'ne verdiği röportajda Erkin şunları söyledi,

G.Saray ve F.Bahçe’den sonra Beşiktaş’a geldiğinde yüzündeki mutluluk fark edildi. Beşiktaş’a daha fazla bir sempatin var mı; bu tarz yorumlar var ?

“Ben her zaman gülüyordum. Özel hayatımda bazı şeyler oldu ama sahaya çıktığımda her şeyimi veriyordum. Beşiktaş forması giyerken de öyle olacak her şeyimi vereceğim. Kız arkadaşımla olsun ailemle olsun çok huzurluyum.

Buraya geldiğim için de gerçekten çok mutluyum. Belki bu biraz daha yüzüme yansımış olabilir. Doğru görmüşler. Artık 20’li yaşların başında değilim, 28 yaşımdayım. Futbolculuğum tam olgunluk çağında.”

Şükran Ovalı ile evlenmeyi düşünüyor musun? Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz. Transferde payı var mı, ilk tepkisi ne oldu?

“Şükran’ın balkonda Beşiktaş atkısı hep vardı. Benden sonra Beşiktaşlı olmadı. Küçüklüğünden beri Beşiktaşlı kendisi, o konuya açıklık getirmek istiyorum. Evlilik teklif ettim. Yakın zamanda da evlenmeyi düşünüyoruz.

Beşiktaş’a transferimde bir payı yok ama tabii ki çok sevindi. Beni en çok Beşiktaş istedi. Beşiktaş bana taraftarıyla camia olarak kucak açtı ve ben de buraya geldiğim için çok mutluyum.”