Bu sezon şampiyon olması beklenen Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılmaya başlandı. 

Önümüzdeki sezon forvet hattını Mario Gomez'e emanet etmeye hazırlanan Beşiktaş'ta Emre Mor sesleri yükselmeye başladı. 

Emre Mor da Talisca gibi gelecek
Dortmund'da fazla forma şansı bulamayan Emre Mor, Beşiktaş'a önerildi. Siyah beyazlı kulübün teknik adamı Şenol Güneş faktörü nedeiyle Beşiktaş'a 1 sene bedelsiz önerilen Emre Mor için siyah beyazlı yöneticikerin 2 yıllık kiralama istedikleri öğrenildi. 

Borussia Dortmund tarafından sürpriz şekilde Beşiktaş’a kiralık olarak önerilen Emre Mor konusunda henüz kesin karar veremeyen siyah-beyazlıların, Anderson Talisca modeline sıcak baktığı belirlendi. Kartal’ın, Talisca’da olduğu gibi 19 yaşındaki milli futbolcuyu iki yıllığına kiralamanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş faktörü nedeniyle Emre Mor’un Beşiktaş’ta deneyim kazanmasını isteyen Alman kulübünün, siyah-beyazlıların iki yıllık kiralama düşüncesini değerlendirmeye alacağı aktarıldı. Transferde UEFA kriterlerine uyan ve bu kapsamda ya kiralık ya da bonservisi elinde olan isimlerle anlaşarak mali krizleri aşan Başkan Fikret Orman önümüzdeki 2 sezon transfer dönemlerini de aynı şekilde geçirmeye çalışacak.