Galatasaray taraftarı olan gazeteci Fatih Altaylı, sarı kırmızlı takımın başkanı Dursun Özbek'i her fırsatta eleştirmeye devam ediyor. Gerek transfer politikası gerekse Galatasaray'ın mal varlıkları üzerindeki tasarrufu nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Özbek için Altaylı ilginç ifadeler kullandı.

İşte Altaylı'nın Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu hakkında sert eleştirilere yer verdiği Habertürk'te ki yazısı,
"G.Saray yöneticisi Nazifoğlu’nun durduk yerde “Riekerink’i uzun vadeli düşünmüyoruz. Mayıs’a kadar burada” anlamına gelen açıklamasına ne diyorsunuz?" sorusuna Altaylı, 

"Böyle bir açıklamayı yapmak için Nazifoğlu olmak gerek. Böyle bir şey söylenir mi, söylemeye gerek var mı? Gevezelik, zevzeklik tehlikeli şeylerdir. İlle konuşacağım, ille gazetelerde fotoğrafım çıkacak diye konuşursan böyle olur. Böyle bir durumda Riekerink’i nasıl motive edeceksin, takımdaki oyuncuları Riekerink’e nasıl saygı duyduracaksın. Saçmalık. Tam bu yönetime yakışacak bir durum. Çin takımları Galatasaray’ın her şeyine talip oluyorken acaba bir Çin takımı da Başkan Özbek ve hık deyicisi Nazifoğlu’nu transfer etse de şu Galatasaray’ı kurtarsa diyorum ama Çinliler salak değil ki!"