Bu sezon Fenerbahçe, pas alışverişini yönlendirecek orta saha oyuncu eksikliğini Gençlerbirliği'nin oyuncusu İrfan Can Kahveci ile doldurmak istiyor.

Sarı lacivertli takımın transfer gündeminde olan İrfan Can, Fanatik Gazetesi'nden Ömer Necati Albayrak'a röportaj verdi. 

"Bonservis bedeli, 2 milyon euro"
İrfan Can Kahveci'nin adı Fenerbahçe ile anılmasından sonra Başkan İlhan Cavcav, 2 milyon euro bedel istediğini açıkladı. Ayrıca sonraki satıştan da %15 talep ediyor.

"Alex'i izleyerek büyüdüm"
İrfan Can Kahveci verdiği röportajda Fenerbahçe'nin efsanesi Alex için şunları söyledi, "Hacettepe’de Mustafa Kaplan hocamla şampiyonluk yaşadık. Üzerimde emeği çoktur. Bana hep Alex’in videolarını izletirdi. Küçüklüğümden beri zaten ona hayranım. Hâlâ da Alex’in eski videolarını izliyorum ve ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Fenerbahçe’ye onun gibi bir futbolcu bundan sonra gelmez. Stil olarak da kendimi benzettiğim tek futbolcu."

"Demek ki doğru yoldayım"
"Formum yükseldiği için adımın büyük takımlarla anıldığının farkındayım. Bu, beni çok mutlu ediyor. Çünkü hepsi doğru yolda olduğumu gösteriyor. Elbette gelecek hedeflerim arasında Avrupa’da oynamak var ama bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum... Milli takım da her zaman çağrılmak istediğim, Fatih Hoca’nın gözüne girmek istediğim bir mecra. Şimdiden Mart ayındaki kadroya seçilmenin hayalini kuruyorum."