Galatasaray'ın yöneticisi Levent Nazifoğlu, GS TV'ye konuk oldu. Nazifoğlu, Beşiktaş derbisi ve transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Nazifoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları,
"Beşiktaş maçında hem üzüldük, hem de sevindik. Beşiktaş'ın sahasında oynamak şampiyonluk yolunda en zor maçlardan biri. Takım otobüsünde eve dönerken herkes üzgündü. 2-0'ı korumaya çalışmak bizi bambaşka bir yere götürdü. 2-0 galip gelen bir takım 5-2 mağlup oldu. Böyle şeyler olabiliyor. Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Bizim taraftara ayrı parantez açmak lazım. Orada 2100 aslan Beşiktaş taraftarını susturdu. Ben taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Kulübede Messi vardı da biz mi değiştirmedik?
"Basının benim hakkımda yazdıkları umurumda değil. Ama taraftarın dikkatli olması lazım. Taraftarlarımız bizi desteklemezlerse kendimizi güçsüz hissederiz. Bizi desteklesinler ki, kendimizi güçlü hissedelim. Her şey taraftar için.. Taraftarın beğenisini kazanmak için çalışıyoruz. Ne Fenerbahçe hocası için ne de Beşiktaş hocası için böyle manşetler atılıyor. Neden Riekerink'e yapılıyor bu? Kulübede Messi vardı da biz mi değiştirmedik? Bizi ayağa kaldıracak şey Galatasaray taraftarıdır"

Serdar Aziz benim transferim
"Fatih Altaylı, Donk'un alınmasında Galatasaray ile pazarlık yapan kişidir. Serdar Aziz benim transferimdir. Serdar'ın eksikliğini hissediyoruz. Sakat olan oyuncu milli maçlarda nasıl öyle oynar. Eren ve Tolga da eleştiriliyordu. Şimdi onların başarısı konuşuluyor. Serdar Aziz de böyle olacaktır"

Başkanımızın bana verdiği bir talimat var. 'Galatasaray için sen konuşacaksın' diyor. Ben futbolun yüzü ve sesiyim. Bütün günümü Florya'da takımla birlikte geçiriyorum. Benim kadar hakim olan kimse yoktur. 

Muslera mutsuzluk yaşadı
"Ayhan ve Orhan ile Riekerink arasında senkronizasyon sorunu var. Onu hemen çözeceğiz. Taffarel'in gitmesinden dolayı Muslera mutsuzluk yaşadı. Yeni gelen hoca ile en ufak bir problemi yok. Muslera çok iyi bir profesyonel. Böyle bir durumu sorun edeceğini de düşünmüyorum. Bunların %99'u uydurma haberlerdir. Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyorlar" 

Sneijder'in haddine düşmüş mü?
"Sneijder'in haddine düşmüş mü 11'i yazıp hocaya vermek. Sneijder'e de yazık. Zor duruma düşürüyorlar onu. Podolski hazır. Antalya maçında 2. yarı oynayabilecek durumda. Serdar düz koşulara başladı. Milli Takım arasından sonra herkes oynayabilecek duruma gelecek"

Seyirci varsa takım var
"Seyirci varsa takım var, seyirci yoksa takım da yok. Bilet fiyatlarımız uygun olacak. 30 TL'ye kadar bilet var. Asıl bağıran seyircimiz 30 TL'lik seyircilerimiz. Beşiktaş'ın stadında şunu hissettim, akustiği o kadar da iyi değil diyebilirim."

Hamit Altıntop'un gitme durumu oldu ama
"Hamit'in devre arasında gitme durumu oldu. Rica ettim ve bizimle kaldı. Hamit şanssız bir olay yaşadı. O olayı da hocası ve arkadaşları arasında halletti. İnsanlara yaptıkları hatalar ile bakmamamız lazım. Hamit bizim sevdiğimiz bir arkadaşımız"

Transferde sürprizlerimiz olacak
"Bizde transfer bitmez. Sürprizlerimiz olacak. Başkanımız bizden istediği vizyon, 'Ekim'deki kongreden sonra gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi finali kadrosunu yapın"

Tolga'dan bu kadarını beklemiyordum
Açık konuşayım. Tolga'dan bu kadarını ben de beklemiyordum. Çok şey bekliyordum ama bu kadarını değil.. Milli Takım'a çok önemli bir oyuncu kazandırdı Galatasaray. Tolga Ciğerci çok başarılı.

Biz Eren'e inandık aldık
"İsveç milli takımına da Eren Derdiyok'u kazandırdık. Eren'in de bu kadar önemli performans sergileyeceğini düşünmüyordum. Biz Eren'e göre oynayamıyoruz. Eren'in nasıl bir oyuncu olduğunu kimse göremedi. Ve biz inandık aldık"
.