Vodafone Arena'da oynanan ve 1-1 biten maç sonrasında sahada Volkan Demirel ile gerginlik yaşayan Talisca açıklama yaptı. 

Beşiktaş'ın kullandığı korner sonrasında Talisca, Volkan Demirel'e orta parmağını göstermiş ve ortalık bir anda karışmıştı. Maç sonrasında da Volkan Demirel, Talisca'nın yanına gitmiş fakat Talisca koşar adım soyunma odasının yolunu tutmuştu. 

Maç sonrasında açıklama yapan Talisca şunları söyledi, 

"İnsanlara saygı duymak gerekir. Karakterli insan ve profesyonel olmak bunu gerektirir. Volkan sahada herşeyi yapabileceğini zannediyor. Şoktayım. Kendisi ile ilgili gelip beni suçladı, sonra da küfür etti. Ben kendisine hiçbir şey yapmadım. Bu nedenle kendisi ile maç sonrasında konuşmadım." 

HİÇBİR ŞEY YAPMAYAN TALİSCA


Volkan Demirel ise maç sonrasında Talisca için,

"Talisca bana orta parmağını gösterdi. Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu, kendisinden özür diledim, o da bana el hareketi yaptı. Bunu hakeme anlatmaya çalıştım, sahada kendinizi anlatamıyorsunuz görmediklerinde. Bunun için de sarı kart yedim. Ama o hareketi görse, kırmızı kart verse bugün daha farklı şeyler konuşuyorduk. Hakem görse kırmızıyı verecekti. Buradan maçı biz kazanıp gidebilirdik. Belki son haftalara şampiyonluk ümidiyle girebilirdik. Hakkımızın yenildiği bir maçtı. Bunu artık büyüklerimiz nasıl değerlendirecek? Robin van Persie'ye dilini çıkardı diye ceza veriliyorsa bu adamın 3-4 maç ceza alması lazım." dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ise konu hakkında şunları söyledi,

"'Talisca hareket yaptı' diyor, ben de dördüncü hakeme söylüyorum; Volkan sürekli el hareketi yaptı, bu tehdittir neden atmıyorsun o zaman? Biz hep alttan alıyoruz, konuşmayınca bu hadiselerin olmadığı anlamına gelmiyor. Kjaer, benim üzerime geldi, ben ceza aldım. Bu ülkede saldıranlar ceza almıyor."