Algı yönetimi; sürekli iç içe geçen ve sınırlarının sadece psikolojik bir etken haline gelmeye başlayan günümüz dünyasının en büyük uğraşlarından biri haline geliyor. İnternet bu dünyanın en önemli değerleri arasında başı çekerken kişilerin ya da kurumların internet üzerinde yaptıkları çalışmalar, internetteki haberleri, fotoğrafları, görselleri, kendilerine negatif etki yaratan her tür bilgi ve içeriği pozitif hale getirme çabaları ve online algı yönetimi en önemli uğraş halini alıyor. Google haber kaldırma, Google’dan resminizi kaldırma ya da internetten eski haberleri kaldırtma alanında uzman ajanslar tarafından yapılması gereken bir başlık olarak öne çıkıyor. 

Arama motorları üzerinde mevcut içerikler ve bu içerikleri yönetebilmek günümüzün önde gelen çalışmalarından biri. Örneğin bu işlemlerden biri de google'dan fotoğraf kaldırma sizin ihtiyacınız olabilir. Bu işlemler için Distile Danışmanlık ile iletişime geçebilirsiniz. Yeni bir işe başvuracak olan adaylar ya da yeni anlaşmalar yapacak şirket sahipleri internet üzerlerinde isimlerini aradıklarında çıkan sonuçları önemsiyorlar. Gerek bazı kurumsal firmaların insan kaynakları gerekse iş anlaşmaları yapacak olan ya da büyük miktarlarda kredi verecek bankalar ya da fonlar birlikte sözleşmelere imza atacakları şahısları ya da firmaları internet üzerinde arayarak sonuçları görmek isteyebiliyorlar. 

Distile, 2010 yılından bu yana 6 seneden fazladır yaptığı online algı yönetimi ve internetten içerik kaldırma çalışmaları ile müşterilerine arama sonuçlarını kendi isteklerine göre şekillendirebilme yönünde hizmetler ve teknik analizler sunuyor. Arama sonuçlarında nasıl görünmekteyseniz o şekilde algılandığınız bu yeni dünya düzeninde, iyi etki yaratabilecek içerikleri de kötü etki yaratabilecek içerikleri de yönetmek ve bunları istediğiniz gibi şekillendirmek teknik çalışmalar ile sizin elinizde. 

İnternetten içerik kaldırma denince öncü şirket halini alan ve 6 seneden fazladır haber kaldırma, video kaldırma, görsellerden fotoğraf kaldırma ve bunların yanı sıra telif hakkı size ait içerikleri internet üzerinden kaldırma, google link kaldırma ve koruma gibi çalışmalarla yüzlerce müşterisine hizmet veren Distile Danışmanlık 0850’li numarasından 7 gün 24 saat hizmet sunuyor. Online itibar yönetimi ve kriz yönetimi gibi özel konularda da internetten içerik kaldırma konusu gibi uzmanlaşan ajans müşteri memnuniyeti esasıyla İstanbul ofisinde çalışmalarını sürdürüyor.