Saints Row 2 oyunu D Projekt'in dijital platformu GOG.com yani Good Old Games üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Volition tarafından geliştirilen ve 2009 yılında piyasaya sürülen açık dünya aksiyon macera üçüncü şahıs atıcı oyunu önümüzdeki 48 saat yani tam 2 gün boyunca GOG.com üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak. Oyunu buradan ücretsiz alabilirsiniz.

Saints Row 2 hakkında,

Saints Row 2, açık hava dünyasında oyun oynamak için gerçek bir özgürlük getiriyor. Oyuncular, istedikleri gibi devam filminde çokça beğeni toplayan ve muazzam derecede başarılı olan Azizler Sırasına oynabilirler.

Gelen yenilikler,
  • Sınırsız Özelleştirme - Tamamen özelleştirilebilen, erkek, kadın ya da aralarında bir şey olan karakterlerle oynayın. Araçlar, görsel olarak özelleştirilebilir ve aynı zamanda performans ayarlanabilir. Beşikler ve hatta çetelerin hepsi inanılmaz derecede ayrıntılı özelleştirme seçenekleri sunuyor.
  • Çok Oyunculu - Co-op tam hikaye kampanyası kesintisiz entegrasyona sahiptir (örneğin bir oyuncu diğer sürgünlerde sürüş yapar). Rekabetçi MP, polis, masum seyirciler ve rakip çetelerle dolu bir Still Still atmosferinde dalma sınırlarını zorlar.
  • Killer Combat and Awesome Vehicles - Uçaklar, helikopterler, motosikletler, tekneler ve arabalar pilot olarak kullanılabilir ve silah olarak kullanılabilir. Yeni savaş seçenekleri, yakın dövüş, ince amaç ve insan kalkanını içermektedir.
  • Keşfedilmeye Hürriyet - Daha önce olmadığı kadar çok misyon, aktivite, dağılım, ırk, silah, araç, karyola, kent ilçe ve iç mekanları. 40'dan fazla hikaye misyonu, ek bonus misyonları ile daha önce% 50'den fazla olan dönüştürülmüş bir Stilwater yer alır.
OYUN VİDEOSU,