Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük bayii ağına sahip, kuru temizleme sektörünün lider markası Dry Clean Express; sunduğu yeni nesil teknolojilerle kendi sektöründe global bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Dünya Pazarında büyüme stratejisi doğrultusunda geliştirdiği “Master Franchise” sistemiyle yer alacağı Birleşik Arap Emirlikleri’nin en kapsamlı franchising fuarı olan “The Global Franchise Market (TGFM)” fuarında 14-15 Kasım Tarihlerinde Orta Doğu ve Arap dünyasının önemli yatırımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 
Fatih Avşar “Küresel Çapta bir marka olmak için hızla büyüyoruz” dedi

Dry Clean Express Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avşar; Dünya; üretim ve gelirin küresel çapta yeniden dağılımının yapıldığı ve yeni dengelerin oluştuğu bir süreçten geçmektedir. Üretim ve hizmet küreselleşerek ülkeler arası yatırımlar günden güne artmaktadır. 

Her geçen gün hızla genişleyen bayii ağımız ve yeni yatırımlarımızla ülkemizde kendi sektörümüzde lider konumda yer alıyoruz. Ulusal sınırların önemini yitirdiği günümüzde Türk ürünleri ve markalarına yoğun ilgi gösterilen, ekonomik olarak güçlü bir bölgede kendi markamız ve hizmet kalitemizle yer almanın heyecanını taşıyoruz. 
Büyüme stratejileri doğrultusunda yeni yatırımlar hedeflediklerini belirten Avşar; “2017 yılında ağırlıklı olarak Türkiye dışında yatırım sürecimizi ve büyüme planlarımızı hızla hayata geçiriyoruz. 500’ü aşkın çalışanımızla yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi.
 
Dry Clean Express Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avşar, yatırımcıların yeni gözdesi olan sektör hakkında bilgiler verdi 
Kuru temizleme sektörüne global çapta baktığımızda işletme maliyetlerinin düşük olması ve kar marjının %70 leri bulması sebebi ile dünyada yıllık 500 milyon Euro ciroları bulan bir pazar alanıdır. Dünyanın en çok kazandıran 10 sektörü arasında ilk 4’ün içinde yer alan sektörde; sadece Amerika’da geçen yıl 30 bin kuru temizleme şirketi 10 milyar dolar gelir elde etti. Avrupa’daki kuru temizleme sektörünün geliri ise 12 milyar doları buluyor.

İş modelimizden bahsedecek olursak; işletme sahibi ile her süreçte iş ortaklığı şeklinde ilerleriz. İşletme sahipleri, Dry Clean Express’in kendisine sunduğu özel avantajlar ve bilgi birikiminden faydalanarak doğru zamanda kaliteli hizmeti tüketicisiyle buluşturur. 

Girişimciler için de yeni avantajlar sunan, yeni yatırımcı ortaklarıyla Türkiye’den sonra dünya pazarında da zirveye çıkmayı hedefleyen Dry Clean Express, 10 yıldır uyguladığı başarılı franchise sistemiyle kurum itibarını her geçen gün yukarıya çıkartan bir marka.

Kurulduğu günden beri dürüst çalışma anlayışı, ilkeli hareket tarzı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti gibi değerlerle yola devam eden, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük bayii ağına sahip kuru temizleme sektörünün lider markası Dry Clean Express; sunduğu yeni nesil teknolojilerle sektöründe oyunun kurallarını değiştirmeye devam ediyor. 

DRY CLEAN EXPRESS, Kendi sektöründe öncü kuruluş olma misyonundan hareketle her geçen gün büyüyen mağaza ağı ile bugün 94 şube ile hizmet vermektedir. Kalite standardından ödün vermeden eksiksiz, güvenli ve de kontrol edilebilen bir sistem üzerinden hizmet vermek için; başarılı Master Franchise modeli ile de farklı pazarlarda büyümeye devam etmektedir.