Özellikle Avrupa ve Amerika’da yaygın olan korku oteli konsepti Türkiye’de ilk kez Mall of İstanbul’da MOİPARK’ta hayat buldu. İçerisinde profesyonel makyajlı tiyatro oyuncuları ve ileri teknoloji ürünü animatronik robotların kullanıldığı Dehşet Oteli, her bir odasında korku dolu ayrı bir heyecan ile ziyaretçilerini bekliyor.

Onlarla karşılaşmak cesaret ister
Gerçekçi boyutlarda dekore edilmiş Dehşet Oteli tam 750 m2 alana kurulu. Otelin içinde tiyatro sanatçılarının canlandırdığı; ruhu dolaşan lanetli hizmetçivampirin oğluölü gelin Deboraşizofren beyin cerrahı Peter Johnson gibi karakterler bulunuyor. Kendine ait bir geçmişi ve hikayesi olan her karakterin tek bir amacı var o da otele gelenlere dehşet dolu anlar yaşatmak. 

12 yaş ve üzerinin girebildiği Dehşet Oteli’ne gelen ziyaretçiler, araçlı veya yaya olmak üzere iki farklı parkurdan birini seçebiliyor. Toplamda 3 milyon Avro yatırım ile hayata geçirilen Dehşet Oteli’nde korku ve heyecan dolu seans 20 dakika kadar sürüyor ve otele aynı anda en fazla 12 kişilik grupla girilebiliyor.