Green Card sonuçları nasıl kontrol ediliyor?
Green Card başvuru sonucunu firmamızla iletişim kurarak veya ABD Göçmenlik Bürosu Resmi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Sonuçlarınızı kontrol edebilmek için elinizde CONFIRMATION numarası bulunması gerekmekte. Confirmation numarasına sahip olan katılımcılar dvlottery.state.gov/ESC adresinden sonuçları kontrol edebilirler.
Açılan sayfada Continue linkine tıkladıktan sonra karşınıza 4 farklı bilgi girilmesini isteyen bir form gelecektir. Burada dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var.
Birincisi confirmation numarası 2017 ile başlayan 16 haneli bir numaradır. O numarayı tamamen büyük harflerle Confirmation numarası alanına yazmalısınız.
İsim kısmına ise sadece soyadınızı büyük harflerle girmelisiniz. İngilizce karakter bulunmayacak şekilde isim yazılıyor. Bu da aklınızda bulunsun.
Doğum tarihi kısmına ise sadece doğum yılınızı yazmanız yeterli.
Daha sonra en son kutudaki doğrulama kodunu boş alana yazdığınızda sonuç sayfası ile karşılaşacaksınız.

Green Card kazandığımı nasıl anlarım?
Sorgulama ekranını başarıyla doldurup gönder tuşuna bastığınızda karşınıza 2 farklı şekilde sayfa açılabilir. Ya kazandıgınızı anlatan ve üzerinde isminiz yazılı olan bir mektupla karşılaşırsınız. Ya da Kazanamadığınızı belirten iki cümlelik bir notla karşılaşırsınız. Kazanmadığınız takdirde, ekranda iki satır ingilizce bir yazı yazmaktadır. "HAS NOT BEEN SELECTED" ifadesi kalın olarak yazılmış şekilde, kısa bir not varsa. Bu kazanamadığınız anlamına gelir. Has Not Been Selected ifadesinin Türkçe karşılığı; "Seçilemediniz" demektir. "Kazanan kişiler arasında değilsiniz" şeklinde de çevrilebilir.
Kazandığınız takdirde, ekranda isminizin yazılı olduğu bir mektup çıkacaktır. Karşınızda üstünde barkod olan, sizin adınıza yazılmış uzun bir mektup görüyorsanız kazandınız demektir. Tebrik ederiz.
Artık işlemlerinize devam edebilirsiniz.
Green Card kazananlar ne yapmalı?
Green card kazandıktan sonra yapılacak olan işlemler nelerdir? Diye kara kara düşünmenize gerek yok. Bundan sonraki süreç çok zahmetli olacak. Hatta düşündüğünüzden bile daha yorucu işlemler sizi bekliyor diyebiliriz. Fakat bu gibi konularda full danışmanlık hizmetiyle Green Card Türkiye sizin yanınızda. Şimdiye kadar en zorlu işlemlerde bile %100 başarıyla hizmet veren GreencardTurkiye.com işlemlerinizde garanti vaat etmektedir.
Her Sene Türkiye'den Green Card kazanan ve ABD'ye giden kişilerin yüzde 43'ü firmamızı tercih etmektedir. Yani Türkiye'den Green Card kazanan her 1000 kişiden 430'u firmamızdan işlem yapmaktadır.
Bu kadar büyük işlem hacmine rağmen internette veya başka her hangi bir yerde arattığınızda firmamız hakkında en ufak bir şikayet veya olumsuz görüşe rastlamanız mümkün değildir. Green Card işlemlerinde yüzde yüz başarı oranıyla çalışmaktayız. İşte tam da bu nedenle GreencardTurkiye.com bu konuda Türkiye'de öne çıkmış en büyük ve en uzman danışmanlık firmasıdır.
Green Card kazandıktan sonraki işlemler ne kadar?
Green Card kazandıktan sonra yapılacak olan işlemleri ücretsiz olarak kendiniz de yapabilirsiniz. Kendiniz yapmayı tercih ederseniz, makalenin başında bahsettiğimiz "dvlottery" sitesindeki yönergeleri takip etmeniz yeterli. Yönergelerin bazı kısımları Türkçe'dir. Fakat yoğunlukla ingilizcedir. İngilizce bilen bir tanıdığınızdan yardım almanızı tavsiye ederiz. Acele etmeden, tüm konsantrenizi vererek doldurmanızda fayda var. Yoksa en ufak bir yanlış telafisi imkansız hatalara sebepolabilmektedir. Formu ve yönergeleri çok çok iyi okuyup doldurmanız gerekiyor. Tekrar belirtiyoruz. Dikkat etmesseniz bunun telafisi zor.
Eğer kendiniz yapamadıysanız... Veya form doldurmaya ayıracak vaktiniz yoksa, Green Card Türkiye aracılığıyla da işlemlerinizi devam ettirebilirsiniz. Bu durumda firmamıza danışmanlık hizmeti bedeli ödemeniz gerekmekte... Tam başarı ile hatasız olarak formlarınızı hazırlamaktayız. Green Card Kazandıktan sonra yapılacak olan işlemleri sizin yerinize eksiksik olarak yapmaktayız.
Form doldurma aşaması, Dosyaların hazırlanması, Mülakat aşaması gibi her konuda sizin yanınızdayız.
İşlemlerinizi bizim aracılığımız ile yaptığınız takdirde, bu aşamaların her birinde size bilgi vermekte ve sizi yönlendirmekteyiz. Bu şekilde, hiç geç kalmadan işleminizi başarı ile tamamlamış olursunuz.
Bunun karşılığı olarak firmamız bekar kişiler için Kdv hariç 600 TL. Evli veya dul olan kişiler için her aile bireyi başına Kdv hariç 300 TL olmak üzere fiyat belirlemiştir. 2016 senesi Green card kazanan kişilerin işlemleri bu fiyatlar üzerinden yapılmaktadır.
Green Card Danışmanlığı başvuru ücretini hesaplamak oldukça basittir. Eğer bekarsanız ve çocuğunuz yoksa danışmanlık ücretimiz Kdv hariç 600 TL'dir. Eğer evli veya dulsanız ve örneğin iki de çocuğunuz varsa başvuru ücreti kişi başı 300 tl olarak yansıtılmaktadır. Sonuçta 4 kişilik bir aile fiyatı 1200 TL olmaktadır. Bu ücretler üzerinden pazarlık söz konusu maalesef değildir. Ücretlerimiz her müşteri için standarttır. Ücretler hesaplandıktan sonra yüzde 18 Kdv tutarı faturanıza yansıtılmaktadır.
Bu süreçte ister bizim aracılığımızla isterseniz kendiniz ücretsiz yapabilirsiniz. Unutmayın ki her ne şekilde olursa olsun Green Card TÜrkiye sizin bir telefon uzağınızdadır. Telefonla danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.