Amerikalı anne Paula D’Amore, ilk doğumunu sezaryenle gerçekleştirmişti. İkinci doğumunda ise normal doğumu denedi ve başarılı oldu. Sıra üçüncü doğumuna geldiğinde, normal doğuma karar verdi.

Normal doğumun sağlıklı geçebilmesi için özel bir doğum ekibiyle anlaştı.Doğum ekibinde deneyimli ebe, doğum fotoğrafçısı, annesi ve yakın arkadaşı bulunuyordu.Doğum sancıları gelmeye başlayınca doğum ekibini aradı.Hastaneye yetişmeye çalışırken doğum suyu gelen hamile kadın, otoparkta doğum ekibi ile üçüncü doğumunu normal olarak gerçekleştirdi.

Anne, doğum anını şöyle anlattı:

“Kızım doğarken suyum geldiğine eminim. Doulam Lindsey, eşimi bebeğin başını yakalaması için yönlendirdi. Sonra hemen bir hemşire geldi ve bebeğin yüzündeki sıvıları temizlemesini söyledi, çok fazla sıvı vardı. Daha sonra ebe Christine de yanımıza geldi ve 2-3 ıkınma sonra kızımı kucağıma almıştım! Bir süre göğsümde yattıktan sonra, eşim arabanın diğer tarafından yanıma gelip kordonu kesti. Sonra beni arabadan çıkardılar ve tekerlekli sandalyeye oturdum, kucağımda bebeğimle dinlenme odasına götürüldüm.” dedi.