İsviçre basını İstanbul'da Atatürk Hava Limanı'nda akşam saatlerine yaşanan patlama ve terör olayına geniş yer ayırdı. İsviçre basını saldırıyı FLAŞ olarak okurlarına duyurdu.

LE MATİN gazetesi; Üç intihar bombacısı başlıklı haberinde, İstanbul hava limanında üçlü intihar saldırısında 32 kişi hayatını kaybederken 88 kişide yaralandı. İntihar saldırısı İstanbul uluslararası hava limanında yaşandı. Olay Türkiye'nin en büyük hava limanında yaşandı, bu durumdan sonra İstanbul hava limanı askıya alındı. Olayı henüz üstlenen olmadı.

TRİBÜN DE GENEVE gazetesi ; 'İstanbul yine kana bulandı' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi; Bombalı olay, hava limanında büyük paniğe sebep oldu. Saldırganların 7 kişi olduğu saptandı. Bunlardan 3 tanesi intihar saldırganı olduğu belirlenirken diğerlerinin de uzun namlulu silahlarla etrafa ateş açtılar. Halk, hava limanındaki personel ve yolcular adeta büyük bir şok yaşadılar. İlk belirlemelere göre ikisi polis olmak üzere 32 kişi hayatını kaybettiği ve 88 kişinin de yaralandığı bildirildi.

BLİCK gazetesi: 'Atatürk Hava Limanı'nda 32 ölü 88 yaralı, Terör saldırısı Türkiye 'yi sarstı' başlıklı haberde İstanbul Hava Limanı'nda terör. Üç saldırgan ateş açtı ve arkasından kendilerini havaya uçurdular. Yetkililer bu olayı yapanların PKK veya TAK olduğunu iddia ederken üçüncü olasılıkla da IŞID'ın gündem de olduğu da ifade edildi. Gazete Polisin geniş kapsamlı araştırmalar yaptığını okurlarına duyurdu.