Sırbistan'Ta Belgrad'tan Niş'e giden turist kafilesini taşıyan otobüs devrildi. Boboviste meydana gelen kazada 5 kişi öldü 23 kişi de yaralandı.

Slovakya plakalı bir otobüsün yoldan çıktığı bildirildi. Devrilen otobüsteki 5 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin yaralandığı kaydedildi.
Aralarında hayati tehlikesi bulunanların da olduğu yaralıların Nis ve Aleksinac'taki hastanelere sevk edildiği belirtildi.

Sırbistan devlet televizyonunun haberine göre, Yunanistan'dan Slovakya'ya dönen ve içinde Slovak turistlerin olduğu otobüste 29 yolcu ve iki sürücü bulunuyordu.

Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler yaralıları hastanelere götürürken, devrilen otobüsün altında sıkışan 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Sırbistan Sağlık Bakanı Zlatibor Loncar, Nis'teki hastanede tedavi edilen yaralı turistleri ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı. Loncar, Aleksinac'taki hastanede tedavi gören hafif yaralıların da Nis'e sevk edilip tedavilerine burada devam edileceğini söyledi.

Tedavileri tamamlanan yolcuların şehirdeki bir otele yerleştirileceği belirtilirken, Slovakya İçişleri Bakanlığının otobüsteki turistler için özel uçak göndermeye hazır olduğu ifade edildi.