Antalya'da Suriyeli 27 yaşındaki Muhammet Mahmut, kavga ettiği kardeşi 25 yaşındaki Ali Mahmut ile araya giren diğer kardeşi 35 yaşındaki Fatma Mahmut'u bıçakla yaraladı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Suriyeli ailelerin çoğunlukta olduğu Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. 6070 Sokak üzerinde 2 yıldır oturan Suriyeli Mahmut ailesinden 2 kardeş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammet Mahmut, kardeşi Ali'yi bıçakladı. Kardeşlerini ayırmak için araya giren Fatma Mahmut da bıçak darbelerinden dolayı yaralandı. Komşuların araya girmesi ile Muhammet Mahmut olay yerinden kaçarken, yaralı kardeşler için ambulans çağrıldı.

Bu arada oğlunu yerde kan içinde gören anne Emine Mahmut, önce oğlunun kanlı ayağını okşadı, ardından başucuna geçerek ağıt yaktı. 2 ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen kardeşlerin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
Ailenin komşuları kardeşler arasında daha önce de kavga çıktığını, büyük ağabeyin uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu iddia etti. Polis kaçan Muhammet Mahmut'u her yerde arıyor.