Hannah Moore dayanılmaz acılara sebep olan tırnak batması nedeniyle radikal bir karar alarak bacağının kesilmesine karar verdi. 



3 yıl boyunca inanılmaz acılar yaşadığını dile getiren kız bacağının kesilmesine razı oldu. 

Daily Mail gazetesinin haberine göre, 19 yaşındaki Hannah'ın acılara sebep olan tırnağı operasyonla alındıktan sonra ağrıları devam etti. Herhangi bir enfeksiyon belirtisi olmamasına rağmen bacağına en ufak bir dokunuşta göz yaşlarına boğuluyordu.



Genç kıza oldukça nadir görülen kompleks bölgesel ağrı sendromu teşhisi koydu. Basit bir operasyon bu hastalığı tetikleyebiliyor.



Hastalık sonrasında 19 yaşındaki kızın ayağının kararıp pul pul olmasına sebep oldu. Daha sonra ayağının ortasında bir delik oluştu. Yıllarca süren faydasız tedavi yöntemlerinden sonra doktorlar tavsiye etmese de Hannah, bacağının kesilmesini istedi. Doktorlar, ağrının bacağının geri kalanında tekrarlayabileceğini söyledi ancak genç kız, bu acıyı çekmeye devam etmektense risk almayı tercih etti.

Hannah yaptığı açıklamada bunun hayatında verdiği en doğru karar olduğunu söyledi ve ekledi:
"Daha mutlu olamazdım. Geçtiğimiz 3 yıl kabus gibiydi. Bacağıma battaniye bile değse gözyaşlarına boğuluyordum. Bir gün ayağımda siyah bir halka farkettim. Gittikçe dayanılmaz bir yaraya dönüştü. Kompleks bölgesel ağrı sendromundan kaynaklanan yaralar her gün daha da büyüyordu. Bacağımda yeterince kan dolaşımı olmadığı için cildim iyileşmiyordu."