Amerika'da başkanlık seçimi yaklaştıkça Donald Trump hakkındaki skandallar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Geçen haftalarda kadınlar hakkındaki uygunsuz ses kaydından sonra şimdi de 2004 yılında CNN radyo sunucusu Howard Stern ile gerçekleştirdiği röportaja ait olduğu iddia edilen ses kaydında, ünlü yıldız Lindsay Lohan ile seks yapmanın nasıl olacağının konuşulduğu ifade edildi. 

CNN’in Cuma günü yayınladığı başkan adayı Trump ve radyo programı sunucusu Howard Stern arasında geçen konuşmaları içeren ses kaydında, o günlerde 18 yaşında olan genç oyuncu Lohan hakkında geçen bir konuşmalardaki ifadeler ise şöyle:

Stern: Bahse girerim Melania’yı Lindsay Lohan’la takas edersin.
Trump: Lindsay Lohan hakkında ne düşünüyorsun?
Stern: Ateşli bir kız olduğunu düşünüyorum.
Trump: Bu önemli işte. Fakat çillerden hoşlanıyor olman şart. Göğsüne yakından baktığımda epey çilli olduğunu görmüştüm.

Bu konuşmalar üzerine ikilinin Lohan'ın fiziksel görünüşü hakkında konuşmaya devam ettiği ve ardından Stern’in Trump’a “Bu sıkıntılı genç kızla seks yapmanın nasıl bir şey olacağını düşünebiliyor musun?” diye sorusuna Trump’ın da “Muhtemelen haklısın. Gerçekten oldukça rahatsız bir kız, bu nedenle de yatakta harika. Derin rahatsızlıkları olan kadınlar nasıl olurlar bilirsin. O tip kadınlar yatakta her zaman en iyi olanlar değiller midir?” diye yanıtladığı ifade edildi.