PKK ve IŞİD'e yönelik operasyonlar sürüyor. TSK ve koalisyon güçlerinin düzenlediği oeprasyonda çok sayıda hedef başarı ile vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve koalisyon güçleri Suriye'de tespit edilen 32 IŞİD hedefini vurdu, 13 IŞİD'li öldürüldü. Ayrıca, TSK, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlediği hava operasyonunda tespit edilen 16 PKK hedefini vurdu. Konu hakkında TSK'dan yapılan açıklamada Lice kırsalındaki PKK sığınak ve mühimmatlarının savaş uçakları ile vurulduğu belirtildi. 

LİCE'DE YASAK BAŞLADI, OPERASYON İŞARETİ VERİLDİ

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 13 köyde, terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilecek operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Diyarbakır Valiliği, terör örgütüne yönelik gerçekleştirilecek operasyonlarda sivil halkın zarar görmemesi için Lice ilçesine bağlı 13 köyde bugün saat 10:00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duruma kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti. Valilik, Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını tespit etmek ve malzemeleri ele geçirmek, maksadıyla, Lice ilçesi kuzeyinde kalan bölgede operasyon düzenleneceğine dikkat çekti.