Hürriyet gazetesinde yer verilen habere göre Yüksekokul Sekteri Ülker Ünal, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir'den şikayetçi oldu.

Sekreter Ünal şikayetçi olma nedenini şöyle açıkladı, "Müdürümüz güvenlik görevlilerinin yanında alaycı bir biçimde ‘Sekreter hanım atölyenin arkasını kontrol ediyor musun? Sevişen öğrenci var mı bakıyor musun?’ demiştir. Tüm yetkilerim elimden alınarak beni pasif ve vasıfsız duruma getirip temizlik şefi muamelesi durumuna sokan müdürümüzün bana gösterdiği psikolojik baskılardan dolayı sağlığım da bozulmuştur"

Okulun genel ihtiyaçları ile ilgili konularda da esnaftan sponsorluk bulmaya zorlandığını da ileri süren Ünal, “Kalemde para olmasına rağmen ufak meblağlarda bile harcama yaptırmıyor ve arıza, tadilat, kaçak bakım ya da alınması gereken tuvalet ihtiyaçları için Elmalı’da bulunan esnafları tek tek dolaşarak sponsor bulmamı sürekli dile getirmiş ve asli görevimmiş gibide sürekli benden rapor istemiştir. Bu konuda esprilere bile maruz kaldım” diye konuştu.

‘GÜVENLİKLE İLİŞKİN Mİ VAR?’
Yine okulun güvenlik personelinin şahit olduğunu iddia ettiği bir olayı dilekçesinde anlatan Ünal, şöyle konuştu: “Müdürümüz tarafından iki güvenlik personelimizle birlikte odaya çağrıldık. Müdür yabancı araçların okula girişinin düzgün yapılmadığını söyledi. Güvenlik personeli M.A.’ya suçlama yönelterek, ‘Güvenliğe giren yabancılar senin arkadaşınmış. Ne o yoksa kızları mı ayarlıyorsun ona’ demiştir. Ben güvenlik personeline kefil olup kendisini savununca da bana ‘Ne o Mikail’i niye bu kadar savunuyorsun? Yoksa aranızda ilişki mi var’ demiştir.”

‘AHLAKSIZ BİR KADIN’
Ülker Ünal tarafından gündeme taşınan iddiaların asılsız olduğunu savunan Yrd. Doç. Dr. Halil Demir, şöyle dedi: “Bu ahlaksız bir kadın. Söyledikleri her şey yalan. Şehir merkezinde çalışmak adına bana iftira atıyor. Zaten bu konularla ilgili açılan idari soruşturmalar var. Ayrıca ben kendisine manevi tazminat davası açtım. İlk duruşma 2017 Mart ayında görülecek.

‘DİSİPLİN SUÇLARI VAR’
Kendisinin almış olduğu 5 ayrı disiplin cezası var. Gittiği yerde de sorun çıkardığını duyuyoruz. Ne kamera konusu ne de diğer suçlamaları kabul etmiyorum. Benim anlım ak. Tazminat davasını kaybedeceğini anlayınca bu konuları yeniden gündeme taşıyor. Üniversite yönetimimizde bu kadının nasıl bir yapıya sahip olduğunu çok iyi biliyor.”

Kaynak: Hürriyet