Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zeytinburnu Kaymakamlığı tarafından ilçede düzenlenen liseler arası spor müsabakalarında başarı gösteren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Müftüsü Ali Gökmen, çok sayıda sporcu ve ailesi katıldı.

“GENÇLERİMİZİN SOSYALLEŞMESİ AÇISINDAN SPOR AKTİVİTELERİ OLDUKÇA ÖNEMLİ”

Spor müsabakalarına katılarak başarı elde eden sporcu gençlere ödüllerini takdim eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Gençlerimize emek veren annelerini ve babalarını kutluyor ve tebrik ediyorum. İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi iş birliği ile son 4 ay içerisinde gerçekleştirilen farklı branşlardaki yarışmaların ödül törenini yapmış olduk. Zeytinburnu’muzda çok fazla genç nüfusumuz bulunuyor. Bu gençler, sporun birçok alanında yarışıp başarı gösteriyor.

Bu bağlamda gençlerin sosyalleşmeleri bakımından spor aktivitelerinin önemi oldukça fazla. Bizler de gençlerimize destek vermeye çalışıyoruz. Kulüplerimiz, okullarımız ve ailelerimizle birlikte organize olarak onlarda özgüvenin oluşması, sosyalleşmeleri ve bilgilerini kullanmada daha aktif olmaları için spor müsabakaları düzenliyoruz. Genç nüfusumuz bu yönüyle Zeytinburnu ve Türkiye için büyük bir avantaj. Müsabakaların ödül törenini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yaparak böylesi anlamlı bir güne kupa törenimizi denk getirmiş olduk. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.” diye konuştu.