Tablet üzerinden canlı derslere katılma imkanı sunan TEN10 ile ilk dersten itibaren ingilizce konuşmaya başlamak mümkün.Sadece 588 liraya sahip olabileceğiniz eğitim seti ile konusunda uzman 200’ün üzerinde öğretmenden 7 gün 24 saat İngilizce eğitim alınabiliyor.

İngilizce öğrenmek mutlaka belli bir süreyle alınan eğitim sonucu gerçekleşir. Okulda aldığınız ingilizce eğitim size yeterli gelmiyorsa mutlaka ekstra kursa gitmeniz gerekmektedir. Bu da hem maliyetli hem de oldukça zaman alan bir durumdur. TEN10 ingilizce eğitim seti ile tüm bu sorunları bir tarafa bırakıp ingilizceyi hızlı, kolay ve en doğru şekilde öğrenebilmeniz mümkün. 2010 yılından bu yana 20 binin üzerinde kişiye ulaşan TEN10, bulunduğunuz her ortamda 7 gün 24 saat ingilizce öğrenebilme imkanı sunuyor. İngilizce eğitimi konusunda profesör ve akademisyenlerden oluşan uzman bir kadro ile çalışan TEN10 ile tablet üzerinden canlı eğitim veriyor.

İnternetin olduğu her ortamda derslere katılın
D&R’larda ve www.ten10.com.tr internet adresinden satışa sunulan TEN10, basit ve kullanımı kolay bir tabletten oluşuyor. Ekonomik sebeplerden dolayı kursa gidemeyen veya yoğun iş temposu nedeniyle eğitim alamayan herkese 588 lira karşılığında ingilizce öğrenebilme fırsatı veriyor. Ten10’u kullanmaya başlayanlar ilk dersten itibaren ingilizce konuşmaya başlıyor. Düzenli bir şekilde eğitimine devam eden bir öğrenci 1 yılın sonunda yabancı bir ülkede hayatını devam ettirebilecek kadar (Pre-Intermediate ile Intermediate seviyesinde) ingilizce öğrenebiliyor. Ten10’da internetin olduğu her ortamda eğitim almak mümkün.

200’ün üzerinde uzman öğretmen
İngilizceyi internet üzerinden öğrenip, geliştirip, konuşabileceğiniz bir eğitim sistemi olan Ten10’un eğitim sisteminde dünyanın her yerinde 200’ün üzerinde uzman öğretmen ders veriyor. Her kesimin kolaylıkla ulaşabileceği bu eğitim seti ile IOS ve Android işletim sistemine ait telefon ya da tabletlerden de derslere katılmak mümkün. İlk etapta ingilizce ile başlayan eğitim sürecine yakın zamanda İspanyolca, Rusça ve Almanya dersleri de eklenecek. Anlık olarak istenilen ortamda ingilizce eğitimi alabilme fırsatı sunan Ten10, ders kaçırma durumuna da son veriyor. Ten10, kaçırdığınız dersleri kaydederek tekrar izlemenize imkan veriyor.