Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Evren Mutlugün, ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı 2022 Yılı Araştırma Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Araştırmalarıyla bilim alanlarından birinin gelişmesine katkıda bulunan ya da bu alanda ülke sorunlarının çözümüne yardımcı olan genç araştırmacılara verilen Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödüllerini almaya hak kazanan bilim insanları açıklandı.

AGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlugün de nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarından dolayı Araştırma Teşvik Ödülüne layık görülen bilim insanları arasında yer aldı.

Prof. Dr. Mutlugün’e ödülü Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle verilecek.

Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı, seçkin bilim adamlarının ve uygulamacıların, tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla her yıl Bilim, Hizmet ve Araştırma Teşvik ödülleri veriliyor.