Torunlar GYO, “Gayrimenkul, Şehirleşme, İş Hukuku Mevzuatı, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konularında yapılan yüksek lisans veya doktora tezlerini karşılıksız burs ile destekliyor. 

İnşaat sektöründe, "Yaşamaya Değer, Yatırıma Değer" vizyonu ile 30 yıldır faaliyet gösteren Torunlar GYO, gayrimenkul sektörünün geleceğine değer katacak projeleri desteklemek için bu yıl ikincisini verdiği lisansüstü bursu kazanan 7 kişiyi açıkladı. Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi'nden Tuba Tufan, Kadir Has Üniversitesi'nden Sinan Karanfil, Yeditepe Üniversitesi'nden Adem Yaşar, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Büşra Çodur, Uludağ Üniversitesi'nden Makbule Ece Hırka, Beykent Üniversitesi'nden Fatma Küpçük ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nden Ahmet Selim İlbeti, “Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi” ile aylık 500 TL karşılıksız burs almaya hak kazandı.

Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi, Türkiye’deki üniversitelerin; inşaat, hukuk, mimarlık, şehir ve bölge planlama ile iktisat bölümlerinde “Gayrimenkul, Şehirleşme, İş Hukuku, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konularında yüksek lisans veya doktora tezi hazırlayan öğrencilere destek oluyor. Başvurular; yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin, gayrimenkul sektörüne değer katmaya yönelik tez hazırlama esasına göre kabul ediliyor. Bursa hak kazanan öğrenciler; her 6 ayda bir olmak üzere yılda iki kez Torunlar GYO Burs Komisyonuna çalışmalarının seyri hakkında bilgi vermek ve onaylanan tezlerinin bir kopyasını komisyona teslim etmekle yükümlü kılınıyor.