Kripto para borsası CoinFLEX’in CEO’su Mark Lamb, erken dönem Bitcoin yatırımcılarından ve Bitcoin.com’un idare heyeti başkanı olan Roger Ver’i 47 milyon dolarlık USDC borcunu ödememekle suçladı.

Lamb, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Roger Ver’in CoinFLEX’e 47 milyon USDC borcu var. Kendisiyle varlıklarının değerinin kredi değerinin altına düşmesi halinde kanımca güvence sağlamasını sorumlu kılan yazılmış bir sözleşmemiz bulunuyor. Anlaşmayı temerrüde düşürdü ve kendisine bir temerrüt bildirimi gönderdik.” dedi.

“Benim değil, onların bana borcu var”

Bu açıklamanın öncesinde ise Ver, sosyal medyada dolaşan bu iddiayla ilgili olarak “Son zamanlarda bir karşı tarafa olan borcumu ödemediğim konusunda söylentiler yayılıyor. Bunlar dürüst değil. Onlara borcum yok, tersine onlar bana önemli miktarda borçlu ve acilen paramın iadesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“Dobra Dobra yalan söylüyor”

Lamb, Ver’in geçmişte, anlaşmaya uygun şekilde teminat şartlarını yerine getirdiğini ama 47 milyon USDC’lik borcun kendisine ait olduğunu red etmesi sebebiyle bu durumu kamuoyuna anlatmak zorunda kaldıklarını belirtti. Borç konusunu çözmek için kendisiyle mülâkat halinde olduklarını söyleyen Lamb, “CoinFLEX, ona borçlu olduğumuzu kesinkes reddediyor. Yaptığı izah etme açık açık yalandır. Roger Ver, maalesef borç ve yükümlülüklerinden firar etmek için bu nesil taktiklere kullanmak zorunda.” dedi.

CoinFLEX CEO’sunun bu açıklamasına Ver’den hemen şimdi bir cevap gelmedi.

CoinFLEX, kripto para fiyatlarındaki düşüşlerden daha sonra kuvvet günler geçiriyor. Platform, geçtiğimiz günlerde, piyasa koşullarındaki aşırılıkları ve bir aleyhinde tarafla süregelen belirsizlikleri göstererek tüm para çekme işlemlerini askıya almıştı.

Son olarak Ver, CoinFLEX’in kayda değer yatırımcılarından biriydi.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/47-milyon-usdclik-borc-polemigi-acikca-yalan-soyluyor/