Yenilikçi ve bağımsız otel zinciri Cloud.7 Hotels, ‘akıllı ev’ konseptindeki ilk otelini kozmopolit ve hareketli metropol İstanbul’da açtı. Cloud.7 Hotels CEO’su Marloes Knippenberg’in de katılımıyla dün gerçekleşen ve tüm gün boyunca devam eden kutlama organizasyonunda davetliler otelin 7 farklı odasında ve terasında gerçekleşen özel etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. İstanbul Boğazı’na yürüme mesafesinde olan Cloud.7 Ataköy Marina, uygun bir bütçeyle, modern bir tasarım ve tarzı bir arada arayan, aynı zamanda da şehri gerçek bir yaşayanı gibi deneyimlemek isteyen günümüzün dinamik ve dünyaya meraklı gezginleri için tasarlandı.

Cloud.7 Hotels hakkında
Hem içe hem de dışa dönük yaşam için bir tasarım

Cloud.7 Hotels hem içe dönük hem de dışa dönük karşıt iki insan doğasının isteklerini aynı anda karşılamak üzere tasarlandı. Rahat ve akıllı “cloud”lar (yani odalar) renkli tasarlanmış sosyal alanları ve yerellik hissini akıllı teknolojiler yardımıyla bir araya getiriyor.

Rahat ve Akıllı “Cloud” odaları
Akıllı Cloud odaları konuklarına İstanbul’un hareketli bir gününün tatlı yorgunluğunu atmak için sıcak bir ev ortamı sunuyor. Odalarda son teknolojiyle ağa bağlanma, deneyimleri paylaşma ya da dünyadan kendini soyutlama olanağı bir arada sunuluyor: Konforlu yatak ve yastıkları, Bluetooth hoparlörlü yağmur duşları, odalarda hızlı ve ücretsiz (tüm otel genelinde de) Wifi bağlantısı, “telsiz” akıllı telefonlar, Cloud.7 personeline 7/24 WhatsApp ile erişim, odaya anahtarsız giriş ve misafirlerin cihazlarıyla uyumlu akıllı teknolojiler bunlardan bazıları.

Cloud.7 gezginleri, akıllı online check-in ve check-out, resepsiyonsuz lobi alanı, 7 gün 24 saat açık olan spor salonu ile konukların kendi programlarını kendilerinin belirlemesine olanak sağlıyor.

Yerel, Sosyal ve Sürdürülebilir
Modern bir tasarıma sahip, ileri teknolojili, uygun bütçeli bir yaşam alanı sağlayan Cloud.7 aynı zamanda gezginlerin yerel ve küresel dünyayla gerçek bir bağlantı noktası olmayı hedefliyor. Cloud.7’in “Yaşayanlarla Tanış” platformu, Cloud.7 misafirlerinin kendileriyle benzer dünya görüşüne sahip kent sakinleriyle bir araya gelerek kentin gözde mekanlarını ve saklı köşelerini öğrenmelerine olanak sağlıyor. Cloud.7, özel seçilmiş sağlıklı ve doğal yöresel lezzetleriyle, yeni kuşak kent sanatçılarıyla yaptığı işbirlikleriyle ve bu sanatçıların eserlerini uygun fiyatlarla online sipariş etme yoluyla ya da İstanbul’da Suriyeli göçmenlerin yaşam koşullarını geliştirmek için Zeytin Ağacı Kadınları’nın Elişi Kolektifi gibi yerel girişimleri destekleyerek kentin bir sakini olma hissini yaşatmayı hedefliyor.

Cloud.7, kentin bir yerlisi gibi olma arzusu ve sürdürülebilirlik tutkusunu, doğal görünümlü termoahşap cephesi, enerji tasarruflu sistemleri, yeşil ve sürdürülebilir yapı malzemeleri ile binalarına ve iç dekorasyonlarına da yansıtıyor. İçeride kullanılan ışıklandırma, mobilya ve duvar kaplamalarının çoğunluğu yerel tasarımcılar, üreticiler ve sanatçılardan sağlandı.

Vizyonumuz genç kuşağının enerjisini taşıyan geleceğin buluşma noktalarına açılmak
Doğu Avrupa, Kafkaslar ve Ortadoğu’da olmak üzere 15 Cloud.7 Hotels daha açılıyor. Tiflis’ten, Tahran’a, Abudabi ve Dubai’ye dünyanın en hızlı gelişmekte olan, dinamik genç bir nüfusun enerjisini taşıyan, kültürel faaliyetlerin giderek arttığı destinasyonlardaki bu buluşma noktalarında herbir Cloud’un bulunduğu kente özgü eşsiz bir kimliği olacak.

Cloud.7 konukları tüm “Cloud” olanaklarından €59 başlayan fiyatlarla yararlanabiliyor