Bitcoin: BTC/USDT

Orta – uzun vadede düşüş trendinde olan grafikte Yükselen Odun Parçası formasyonuna dikkat çekmiştik. Odun Parçası formasyonun kırılımı ile takip ettiğimiz 19888 destek bölgesine fazla yakın bir seviyeye dek düşüş yaşayan fiyat hareketi, bu destek bölgesinden tepki görür ise ayarlama hareketini başlatabilir. Orta – uzun vadede tekrar yükseliş trendine girmesi için 48000 direnç bölgesini aşması gereken grafikte yükselişlerde 28280 ve 32400 dayanıklılık bölgeleri takip edilmeli. Bu seviyelerden her tarafta satış baskısı gelebilir. 19888 takviye bölgesi hacimli kırılır ise 12000 destek bölgesine dek geri çekilme görebiliriz.

Bitcoin grafiği: BTC/USDTBitcoin grafiği: BTC/USDT

Ethereum: ETH/USDT

Orta – uzun vadede peşine düşüp takip ettiğimiz Harmonik BUTTERFLY Pattern oluşumu devam ediyor. 1400 takviye seviyesini hacimli bir şekilde kıran fiyat hareketi, bu bölgeyi artık dayanıklılık bölgesi yaptı. Düşüşler devam eder ise 843 – 717 destek bölgesinden alım fırsatı peşine düşüp takip edilebilir. Yükselişlerde ise 1400 takviye – direnç dönüşümü ilk kez test edileceğinden satmak baskısı gelebilir.

Ethereum grafiği: ETH/USDT

XRP: XRP/USDT

Düşüş trendinde olan grafikte Simetrik Üçgen formasyonunu takip ediyorduk ve Apex bölgesinden düşüş yönlü sert kırılım ile geri çekilme devam etti. 0.3400 takviye bölgesi kırıldıktan sonra yardım – dayanıklılık dönüşümü görevini görerek yükselişte her tarafta düşüş tepkisini verdi. Düşüş devam eder ise 0.2500 yardım bölgesinden alım fırsatı peşine düşüp takip edilebilir. Yükselişlerde ise 0.3400 ve 0.4400 dayanıklılık bölgeleri çok önemli. Bu bölgeler geçilir ve üstünde mum kapanışı olur ise 0.6100 seviyesine değin yükseliş devam edebilir.

XRP grafiği: XRP/USDT

Dogecoin: DOGE/USDT

Orta – uzun vadede düşüş trendinde olan grafikte Simetrik Üçgen formasyonunu takip ediyorduk ve Apex bölgesinden sert kırılım ile düşüş hareketini devam ettirdi. Peşine Düşüp Takip ettiğimiz 0.0509 yardım seviyesinden birincil tepkisini bölge fiyat hareketi, yükselişine devam eder ise 0.07500 direnç bölgesine dek ilerleyebilir. Bu Dayanıklılık bölgesi destek görevi görüyordu ve kırılım ile takviye – dayanıklılık dönüşümü bölgesi olduğundan ilk test edildiğinde satış baskısı gelebilir. Her Yerde yükseliş trendinin başlaması için 0.18500 seviyesinin üzerinde mum kapanışı görmemiz gerekiyor.

Dogecoin grafiği: DOGE/USDT

Cardano: ADA/USDT

Orta – uzun vadede düşüş trendinde olan grafikte Zıt bayrak formasyon oluşumunu peşine düşüp takip ediyoruz. Formasyon altında yönü olan kırılıp aşağıda mum kapanışı yaptı ama takip ettiğimiz 0.3974 takviye bölgesinden tepki alarak yeniden dayanıklılık bölgesine tutundu. 0.3974 takviye bölgesinin altında mum kapanışı olur ise 0.1973 yardım bölgesine dek düşüş devam edebilir. Yükselişlerde 0.6893 direnç bölgesi takip edilmeli. Bu bölgeden baştan satış baskısı gelebilir.

Cardano grafiği: ADA/USDTCardano grafiği: ADA/USDT Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/bitcoinde-satis-baskisi-ve-olasi-firsatlar-icin-izlenecek-seviyeler/