Bitget, mevcut piyasa düşüşüne rağmen önümüzdeki altı ay içinde işgücünü ikiye katlayarak 1.000 çalışan sayısına ulaşacak. 2022’nin ikinci çeyreğinin başından bu yandan, genel kripto piyasası, devam eden çoğu proje ve girişimi kısa kesen bir düşüş eğiliminde. Piyasanın oynaklığının ortasında, negatif piyasa hissiyatı, çeşitli global kripto operatörlerinde, şipşak değişen idareli koşulların yanı sıra fazla işe alım ve kaynakların yanlış yerleştirilmesiyle teşvik edilen personel sayısında düşüşlere yol açtı.

Lider global kripto para borsası Bitget çok büyük bir artma yaşıyor ve süresiz piyasa koşullarına rağmen dinç ve tekrarlayan peşin para akışı üretiyor. Bu nesil piyasa duyarlılıkları, platformu tekliflerini geliştirmekten ve kullanıcıların çabucak büyüyen ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktan alıkoymadı. 2021’in başında 150 karakter minik bir ekibe sahip olan Bitget, o zamandan beri 2022’nin ortalarında üç kat yükselme elde etti. Büyüyen bir büyümeyi tedarik eden Bitget, yeni gelişmelerin önünü başlamak için işe alım planını hızlandıracak.

“Bitget, eşi görünmeyen bir şipşak büyüyor”

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, son koşul hakkında şöyle konuştu:

“Dünya çapında 50’den pozitif ülkedeki varlığıyla Bitget, eşi görünmeyen bir hızla büyüyor. Bu yılın başlarında, türev işlem hacmimizin Mart 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.69 milyar $’a ulaştığını duyurmuştuk. Son 12 ayda işlem hacmimiz 10 kattan fazla arttı, manâlı bir başarı elde edildi, keza kullanıcı tabanımız da manâlı ölçüde büyüyerek dünya çapında iki milyon kullanıcıya ulaştı.”

“Kripto kışı, mükemmel bir fırsat olacak”

“Tabii ancak, çabuk büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılamak için ekibimizi genişletmeye de hevesliydik, ancak en başından itibaren daha ihtiyatlı bir girişim benimsemeye karar verdik. Kaynakların nerede zorunlu olduğunu iyi anlamak için küresel ve bölgesel ekiplerimizle çoğu kez toplantılar planlayarak, stratejik işe alımları sistematik ve etkili bir şekilde gerçekleştirebildik. Her bölgedeki operasyonlarımızı güçlendirmek, operasyonları, ürün geliştirmeyi ve tip hizmetlerini vb. kapsayan yerelleştirilmiş çalışanları işe olmak istiyoruz. Kripto kışına dayanmaya devam ederken, piyasaya yetenekleri çekmek ve temelimizi sağlamlaştırmak, büyümeye öncelik tahsis etmek ve piyasa her yerde güçlendiğinde bir sonraki kripto kabul etme turunu karşılamaya hazırlanmış olmak için mükemmel bir fırsat olacak.”

İleriye dönük olarak Bitget, küresel meslek gücünü sene sonuna kadar başlıca mahsul geliştirme ve alıcı hizmetleri alanlarında almak üzere takriben 500 yeni işe benzeşen değerinde olan 1.000’e çıkarmayı hedefliyor. Küresel bir kripto borsası olarak, platformun sorunsuz ve en önemlisi ahenkli, bilgisayar korsanlarına ve virüslere karşı güvenli çalışmasını karşılamak için periyodik güncellemeler için gerekli. Hem, Bitget’te yol gösterici bir ilke olarak ürün inovasyonu ile, Sosyal Ticaret konsepti – Tek Tıkla Copy Trade altındaki amiral gemisi ürünü ile en anlamlı şekilde kanıtlanmış olan mahsul geliştirme ekibi, Bitget’teki tekliflerin genişletilmesini desteklemede çok kayda değer olacak.

“Verdiğimiz sözü yerine getireceğiz”

Bitget CEO’su Sandra Lou da şu açıklamayı yaptı:

“Geçen sene çok büyük bir çoğaltma kaydettik ve Bitget şimdi kısa sürede türev işlemler açısından küresel olarak ilk 5’te yer alıyor. ‘Better Trading, Better Life’ sloganımıza sıkı sıkıya bağlı kalarak, topluluğumuza verdiğimiz sözü tutacağız ve yatırımcılarımıza birinci derslik bir deneyim sunmaya çalışırken gelişmelerimizin endüstri standartlarına yerinde olmasını sağlayacağız. Büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılayabilmemiz ve bir sonraki boğa piyasasına hazırlanabilmemiz için iş gücümüzü güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/bitget-kripto-kisina-ragmen-kuresel-is-gucunu-ikiye-katlayacak/