vc_rowvc_columnvc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”BitgetLider global kripto borsası – Dünyanın önde gelen sosyal operasyon ve copy trade platformu Bitget, ürün inovasyonunu tekrar tekrar odak noktasının merkezine yerleştirdi.

sosyal medya ve mesajlaşma platformları, ister profesyonel ister bireysel olsun, insanların hayatlarının ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden, kripto yatırımlarının dahil edilmemesi için hiçbir niçin yoktur. Sosyal ticaret, insanların diğer trader’larla etkileşime girmesine, gözlem yapmasına ve hem daha tecrübeli meslektaşların stratejilerini takip etmesine veya yürütmesine olanak tanır. Sosyal ticaret bununla beraber daha tecrübeli birinden biraz yardım alarak kişinin kendi operasyon potansiyelini en üstteki düzeye çıkarır. bununla birlikte, bir platform, mahsul yeniliği tasarım ve geliştirmenin yol gösterici ilkesi haline gelene ve sosyal bağlantının dönüştürücü gücünü kanıtlayacak çok sayıda kullanıcıya sahip olana dek, sosyal ticareti bütün olarak gerçekleştiremez.

2018 yılında kurulan dünyanın lider sosyal ticaret ve copy trade platformu Bitget, dünya çapında 50 ülkede 2 milyondan pozitif kullanıcıya hizmet vermektedir. Bitget’in günlük ortalama operasyon hacmi 7 milyar dolara ulaştı ve neticede platform dünya çapında beşinci sırada yer aldı. acilen Bitget, dünyanın en büyük sosyal ticaret ve copy trade platformlarından biri haline geldi. CoinMarketCap tarafından lider kripto türevleri platformu olarak listelenen Bitget, 3 milyar doların üstünde bir değere sahiptir.

Mahsul yeniliği, Bitget’te yol gösterici bir ilkedir ve en manalı şekilde amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade ile kanıtlanmıştır. Mayıs 2020’deki lansmanından bu yanlamasına, Tek Tıkla Copy Trade, seçkin trader’lar ve hayranlarına ek olarak dünyanın her köşesinden trader’lar arasındaki boşluğu doldurarak kripto piyasasındaki operasyon kalıplarının kalıbını kırdı. Böylece, Bitget’in merkezine, takipçilerin ve trader’ların sınırsız bir şekilde etkileşime girebilecekleri ve parasal özgürlüğe giden kendi benzer yollarını çizebilecekleri bir sosyal ticaret modeli yerleştirildi. Bitget Tek Tıkla Copy Trade bugüne dek yaklaşık bir milyon takipçisi olan 27.000’den pozitif profesyonel trader’ı bir araya getirdi. Hem, platformdaki copy trader’lar toplamda 1 milyar doların üzerinde kazanç elde ederken, takipçiler toplu olarak 1.56 milyar doların üzerinde kazanç elde etti.

Sosyal ticaret kavramına sıkı sıkıya yan kalan Bitget, 2022’de açık bir taktik platformu olma yolunda çalışacak. İlk adım, menzile emrindeki bir piyasada getirileri en üst düzeye içeri almamak için planlanmış bir cins nicel operasyon stratejisi olan grid işlemleri açılmak. Bir kullanıcı, otomatik operasyon botu için bir fiyat aralığı belirler, yalnızca kaç tane grid istediğini ayarlar ve fiyat kullanıcının belirlediği aralıkta kaldığı sürece ve kuruluma emrindeki olarak, bot fiyat yükseldiğinde bir kısmı satar veya aşamalı olarak düştüğünde bir kısmı satın alır.

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, sosyal ticaretin en son gelişmesi hakkında yorum yaparak, “Sosyal medyadan sosyal mesajlaşmaya ve sosyal ticarete değin, kripto sonunda sosyal. Bu model, ticaret yaparken başkalarının şirketinde paylaşmak, kutlamak ve hatta baş sağlığı yerine getirmek anlamına gelse de, doğuştan olan gelen bağlantı ihtiyacımızdan yararlanıyor. Bitget’te, amiral gemimiz olan Tek Tıkla Copy Trade, sosyal ticarette öncü olmaktan diğer bir şey değildir. Keza, copy trade ve grid işlemler, kullanıcıların, KOL’lerin ve profesyonel trader’ların özgürce bilgi alışverişinde bulunmalarını, çoklu işlem modellerini benimsemelerini, stratejileri kendi çıkarları için optimize etmelerini ve uzun vadede Bitget ekosisteminin temelini daha da güçlendirerek sosyal ticaretin bütün potansiyeline giden bir yolu aydınlatır.” biçiminde konuştu.

Chen, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“İleriye baktığımızda, Bitget’in açık strateji platformu, zamanı gelince sosyal ticaret modeline uyan daha artı mahsul piyasaya sürecek. Bitget’te sosyal ticaretin eğlenceli ve dönüştürücü potansiyelini deneyimleyen kullanıcılarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Bitget hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. hemen dünya çapında 50’den pozitif ülkede iki milyondan pozitif kullanıcıya hizmet veren Bitget, 20’den pozitif ülkeye yayılan 500 karakter bir iş gücüyle 2021’de merkezi olmayan finansı özendirme etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in Haziran 2019’da kripto türevleri pazarındaki resmi lansmanından bu yanlamasına, platform artık dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi ve hacme kadar türev işlemler için CoinMarketCap ve CoinGecko göre global olarak ilk beşte yer alıyor. Bitget’in amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade, dünya çapında kripto türevleri trader’ları için deneyime icat getiren 20.000’den artı copy traderı kendine çekti.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya tabi kalarak, Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara detaylı ve geniş kripto ağına tehlikesiz ticaret çözümleri sağlamayı taahhüt eder. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa vakit daha sonra PGL Major’ün resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıklar da 2022’nin başlarında duyuruldu.

Daha pozitif veri için lütfen ziyaret edin

Resmi website: Bitget.com
Telegram: https://t.me/bitgetturkiye
Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global//vc_column_text/vc_column/vc_row

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/bitget-social-tradingle-islem-yapma-seklini-degistiriyor/