vc_rowvc_columnvc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”BitgetKripto para piyasasında dalgalanmalar devam ediyor ve bütün kripto dünyası ayı piyasasını kabullenmiş durumda. 19 Eylül Pazartesi günü, hafta sert bir düşüşle açıldı. Bu ortamda, büyük borsalar müşterilerini hoşnut etmek için komisyonsuz kripto dönemini başlattı. Binance, Bitget, Bybit gibi borsalar spot piyasalarda komisyonu kaldırdı ve müşterilerine ekstra fırsatlar sunmaya başladılar.

Binance, spotta sadece BUSD çiftlerinde komisyonu kaldırırken, Bybit de tüm spot çiftlerinde kurul oranını sıfırladı. Ancak Bitget’te işler azıcık ayrı. Bitget keza tüm spot çiftlerinde hem komisyonu sıfıra indirdi keza de müşterilerine ekstra bonuslar vermeye başladı.

Bitget’e abone olmak için tıklayın

Lider global kripto para borsası Bitget, spot çiftlerinde belirsiz olarak komisyonları 6 Eylül 2022 tarihinde sıfırladı ve özel bonus kampanyalarını duyurdu. Bu tarihten itibaren Bitget’in dağıttığı ödüller şu şekilde:

1.000.000 adet BGB 150.000 adet XRP 100.000.000 adet LUNC 1.000 adet ETC

Bonuslardan davranmak için tıklayın


Bitget sadece bununla da kalmayarak benzer dönemde %50 indirimle Ethereum sattı. Ethereum Merge işleminin beklendiği dönemde ve Ethereum’un en popüler döneminde %50 indirimli Ethereum satarak bütün dikkatleri üstüne çeken Bitget, bu kampanyanın tek seferlik olmadığını ve tekrar %50 kesik sürpriz satışlar yapacağını da vurguladı.

Bitget, yeni ödüller vermeye de devam ediyor. Daha önce Launchpool’unda en ince ayrıntısına kadar ücretsiz bir şekilde XRP, LUNC ve ETC dağıtan Bitget, derhal de kendi platform token’ı olan BGB’den 200.000 adet dağıtıyor. Yeniden tamamen bedava olan BGB Launchpool’unun tahmini getiri oranı %80 olarak hesaplanıyor.

BGB galip gelmek için aza olun

Bitget’in platform token’ı BGB’den de hem dile getirmek lüzum. BGB, CoinGecko verilerine kadar Ağustos ayında diğer kripto paralardan olumlu biçimde ayrışmayı başardı. Büyük kripto paralar Ağustos ayını düşüşle geçirirken BGB bu dönemde %5’e yakın bir yükselme gerçekleştirdi. 19 Eylül itibarıyla kripto para piyasasındaki dalgalanmadan en düşük etkilenen kripto paralardan biri olmayı başardı.

BGB edinmek için tıklayın

Bütün bu fırsatlardan derhal adet edinmek için Bitget’e aza olun. Bu fırsatların yanında $4163 değerindeki güzel geldin bonusunuzu da almayı unutmayın!

Mesuliyet reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır ve yatırım tavsiyesi özelliğinde değildir. Uzmancoin’in bu sayfadaki mahsul veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün ya da hizmetten doğabilecek riskler karşı sorumlu tutulamaz./vc_column_text/vc_column/vc_row

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/bitget-komisyon-yok/