Bodrum araç kiralama, size çevreyi dolaşmanın ekonomik ve sorunsuz bir yolunu sunar. Bodrum Havalimanı'ndaki (BJV) filomuz tüm ihtiyaçları ve bütçeleri karşılayacak bir şey sunuyor. Büyük gruplar için kompakt otomobiller, sedanlar ve hatta yolcu minibüsleri gibi seçenekler arasından seçim yapın. Ayrıca GPS, çocuk koltukları ve sürüş görevlerini paylaşmak için ek bir sürücü gibi ekstraları da seçebilirsiniz.

Entacars size Bodrum araç kiralama için Havalimanı'nda Karşılama Hizmeti sunuyor. Entacars personelinin bir üyesini gelen yolcu salonunda Entacars işaretiyle sizi bekliyor bulacaksınız. Bodrum'u keşfe çıktıktan sonra gidiş terminali girişinde aracınızı iade edebilirsiniz.

Bodrum, keşfetmeniz için müzeler, plajlar, kaleler ve antik kalıntılar gibi çeşitli cazibe merkezlerine sahiptir. Dünyanın yedi harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi'ni Tepecik'e giderek keşfedebilirsiniz. Su altında bir arkeoloji müzesine sahip Bodrum Kalesi'ni keşfetmek için Türkiye'nin güneybatısındaki liman kenti Bodrum'a da gidebilirsiniz. Havalar sıcaksa Bodrum, Aspat, Ortakent ve Yahşi gibi plajları keşfedebilirsiniz. Bir sanat aşığıysanız, Zeki Müren Sanat Müzesi'ni keşfetmek için Bodrum'un merkezine gidebilirsiniz.