CME Group yaptığı açıklamayla kripto para fiyatlandırma verilerine Avalanche, Filecoin ve Tezos’u da eklediğini duyurdu.

Bilindiği gibi oranlar üzerinden trade yapılamıyor ancak bu adım, türev borsasının 2018’de başlattığı Bitcoin vadeli işlemler ürünü gibi, birçok kripto para ürününün de çıkarılması için güven yaratılmış olacak.

Konuyla ilgili konuşan CME’nin küresel kripto para ürünleri yöneticisi Giovanni Vicioso, yeni kripto paraların eklenmesiyle CME’de verileri yayımlanan kripto paraların bütün kripto para ekosisteminin yüzde 92’sini kaplamış olacağını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Bu yeni karşılaştırma standardı trader’lara, kurumlara ve diper kullanıcılara çok daha geniş bir kripto para yelpazesi sunacak. Bu kişiler ve kurumlar zaten alışkın oldukları bu ürünlerin fiyatlarını çok daha tehlikesiz ve tutarlı bir şekilde kıyaslayabilecek ve takip edebilecekler. bununla beraber kendi portföylerinin değerlendirmesini daha az riskli şekilde yapabileekleri gibi bu konuyla benzer ETF’ler de üretebilecekler”

CME’den yapılan açıklamada keza fiyatlamaların Bitstamp, Coinbase, Gemini, itBit, Kraken ve LMAX Digital borsalarının minimum 2 tanesinde yapılan işlemler üzerinden elde edileceği de belirtildi.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/borsa-devi-cme-veri-sistemine-3-kripto-para-daha-ekledi/