Rekabetin global düzeyde olduğu iş dünyasında bulut bilişimin ihtiyaç olduğunu vurgulayan Ofisim.com Ceo’su Serdar Turan, önümüzde yıllarda bulut tabanlı kullanımı kolay çözümlerin hem iş hem de özel hayatımızın bir parçası olacağını belirtiyor.Binlerce KOBİ’nin büyümesine katkı sağlayan Ofisim.com satış hedeflerinin tek merkezden yönetilmesi, fiyat teklifi oluşturulması ve ekip iletişiminin sağlanması gibi birçok hizmet veriyor.

Araştırmalara göre toplam bilişim pazarı dünya genelinde binde 5 oranında büyüyor. Bu pazarın dinamizmi ise KOBİ’lerden kaynaklanıyor. Özellikle KOBİ’lere yönelik yazılım pazarındaki büyüme, pazardaki büyüme hızının 12 kat üzerinde gerçekleşiyor. KOBİ’ler için bilişimin artık bir lüks değil, önemli bir ihtiyaç olduğu vurgulayan Ofisim.com, yazılımları ile KOBİ’lerin iş verimliliğini arttırıyor.
Türkiye’de bulut bilişim pazarını değerlendiren Ofisim.com Ceo’su Serdar Turan; “Dijital dünyada üretilen verinin petrolden daha değerli olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Özellikle bulut bilişim tabanlı start-up’ların öncülüğünü üstlendiği bu dijital dönüşümde Türkiye’nin son yıllarda gerçekleştirdiği önemli atılımlar oldukça sevindirici. Türkiye’de bilişim sektörünün önünde daha uzun bir yol bulunuyor. Bulut bilişimde gelişmiş ülkelerin gerisindeyiz. Fakat genç neslin özellikle mobil teknolojileri daha etkin kullanıyor olması, önümüzdeki yılarda bulut tabanlı kullanımı kolay çözümlerin hem özel hem iş hayatımızda hızla yayılacağını gösteriyor. Uluslar arası araştırma firmalarının öngörüleri de bunu destekler nitelikte” diye konuştu.