DOSAB-DOSABSİAD’ın geleneksel iftar programında bölgeye değer katacak çalışmalar ve iş dünyasının gündemindeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.BURSA (İGFA) - Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) tarafından, yenilenen yüzüyle DOSAB Restoran’da düzenlenen geleneksel iftar programı, sanayici ve iş insanlarını bir araya getirdi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen iftar organizasyonunun açılış konuşmasını yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, önümüzdeki dönemde de artan enerji ve çalışma azmiyle ses getirecek çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ersan Özsoy ise, pandemi sonrası gerçekleşen ilk iftarda bölgenin sanayicileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bölge olarak ekonomiye çok önemli katkılar sunmaya devam edeceklerini belirten Özsoy, "Sanayicimizin girdi maliyetlerini azaltmak, ihracat gelirlerini artırarak bölgemize ve ülkemize katkı sağlamak için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar birçok çalışmayı başarıyla hayata geçirdik. Bölgemiz, üretim ve ticaret potansiyeliyle yıldızı parlayan, yaptığı vizyoner yatırımlarla örnek alınan bir konumda. 11 Haziran’daki Genel Kurulumuzun ardından da bölgemizin değerini yükseltecek, OSB’deki firmalarımızın rekabet gücünü artıracak birçok projeyi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.