Mayıs ayındaki LUNA çöküşünden daha sonra Haziran ayında da Celsius tarafında yaşanan likidite sorunları Bitcoin’de büyük düşüşün tetikleyicilerinden biri olurken, platform da bir süre aralıksız sessizliğini bozdu.

“Bir çözüm bulma kararlılığımız sürecek”

Celsius’un blog sayfasından yapılan açıklamada topluluk çıkarlarının, platformun önceliği olduğu ve regülatörler ile yetkili kişilerle olan çalışmaların devam ettiği belirtildi ve şu ifadeler kullanıldı:

“Çekim, değiş tokuş ve aktarma işlemlerini durdurmamızın üzerinden 1 hafta geçti. Operasyonlarımız ve likiditemizin her yerde istikrara kavuşmasının başlıca amacımız olduğunun bilinmesini istiyoruz. Hem regülatörler ayrıca de yetkililerle olan çalışmalarımız ve açık diyalog politikamız devam ediyor. Bir çözüm bulmak adına olan kararlılığımız da sürecek. Topluluğumuzun çıkarlarına karşın politikamız önceliğimizdir. sürekli destekleriniz için teşekkür ederiz.”

CEO Mashinsky, LAKIN’leri sonlandırmıştı

Hatırlanacağı üzere son yıllarda her Cuma, bir LAKIN etkinliği aranjör ve topluluktan gelen soruları cevaplayan Celsius CEO’su Alex Mashinsky, bu soru-cevap etkinliğini bu hafta yapmamıştı. Platformun açıklamasında FAKAT’ler ile birlikte Twitter Spaces etkinliklerinin de sona erdirildiği belirtildi.

Platformun kendi token’ı olan CEL ise son 24 saatte gösterdiği %20’lik yükselişle haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 0.66 dolardan işlemden görüyor.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/celsiustan-kriz-aciklamasi-cozum-bulmaya-calisiyoruz/