ConsenSys CEO’su Joseph Lubin, birçok kişinin aksine Merge geçişinde herhangi bir sorun yaşanmayacağını düşünüyor. ABD medyasından Bloomberg’e bir röportaj veren Ethereum kurucularından Lubin, Merge güncellemesinin sorunsuz tamamlanacağını belirtti.

“Koskocoman tesir yaratacak”

Merge güncellemesinin ardından bu değişimin kripto para dünyasında büyük etki yaratacağını gösteren Lubin şunları söyledi:

“Merge güncellemesinin kripto para dünyasında koskocoman etkisi olacak. Son kullanıcıya hiçbir problemin yansımayacağını düşünüyorum. iPhone’unuz ya da dizüstü bilgisayarınız gece otomatik olarak nasıl güncelleniyorsa bu da öyle olacak. böylece basit ve sorunsuz olacağını düşünüyorum. Şu ana kadar geliştiriciler de br sorun zaten görmedi”

“Merge ekosistemin üçüncü en büyük olayı”

Kripto para ekosisteminde şu asıl dek üç büyük olayın yaşandığını bunların birincisinin Bitcoin’in doğuşu, ikincisinin ise Ethereum’un oluşturulması olduğunu belirten Lubin, Merge güncellemesinin de üçüncü en büyük geliştirme/durum konumunda olduğunu söyledi.

Lubin geçen yıl Ağustos ayında yaptığı bir yorumda ses getirmişti. ConsenSys CEO’su, “Ethereum, Bitcoin’den kat be kat daha büyük bir kripto para olacak” demişti. Ethereum’un yeni nesil ekonomisi olduğunu bildiren Lubin, ““Fiilen Ethereum ekosistemi Bitcoin’inkini geçti bile… Geliştirici aktivitesi, jurnal işlem sayısı, işlem değeri ve token sayısı olarak Bitcoin’i geride bıraktı” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/consensys-ceosu-lubinden-ethereumda-merge-yorumu-cok-kolay-olacak/