20- 24 Nisan tarihleri arasında bu yıl ikinci kez gerçekleşen uygulama tarlası ve kapalı sergi salonu ile tarım ilgililerinin beğenisine sunulan Çukurova Tarım Fuarı dolu dizgin devam ediyor.

Fuar organizasyonunu gerçekleştiren, Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç açıklamasında: “10 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan firmaların katıldığı, binlerce ilgili tarafından ziyaret edilen, 15 milyon doların üzerinde iş hacmi yaratan Çukurova Tarım Fuarı bölge ve ülke ekonomisine olumlu katkılarda bulunmaya devam ediyor” dedi.

Yamaç; “Fuar kapsamında yer alan firmaların etkinlik ve şovları ile son derece hareketli geçen organizasyona sektör ilgililerinin yanı sıra tüm odalar ve borsalar, dernekler, birlikler ile Adana, Mersin ve çevre illerin protokolleri de davet edildi, ekonomiye canlılık veren, piyasaların yakından takip ettiği bu büyük organizasyona tüm ilgililer davetlidir'' şeklinde konuştu.

Tarım ile ilgili her türlü alet ekipman ve hizmetleri bulabileceğiniz Çukurova Tarım Fuarı pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.