Enerji krizi, enflasyon ve resesyon tehlikesi derken kripto para fiyatlarındaki düşüşler bütün hızıyla devam ediyor. Bazı yatırımcılar bu bölgelerin dip düzey olduğunu bahis ederken bazıları ise düşüşlerin bir zaman daha devam edeceğini belirtiyor.

“Chainlink büyük fırsat”

Kripto paralar konusunda attığı tweet’ler ve yaptığı trade’ler ile tanıdık Michael van de Poppe, derhal LINK almanın en içten süre olduğunu belirtti ve “6-8 dolar aralarında olan Chainlink hayatımızın fırsatı olarak karşımızda duruyor” dedi.

LINK 2021 yılı boğa sezonunda 52 dolar seviyesine ulaşarak bu yılın Mayıs ayında kendi rekorunu kırmıştı. derhal en büyük kripto paralar sıralamasında 25. basamakta olan LINK, 7.2 dolardan işlem görüyor.

“Bitcoin’de kasıt 19 bin 500”

Ünlü araştırmacı 600 binden pozitif takipçisinin olduğu Twitter hesabından Bitcoin’deki gidişatı da yorumladı ve şu andaki hedefin 19 bin 500 dolar seviyesi olduğunu belirtti:

“Bitcoin’de en manâlı bölge 19 bin 500 seviyesi… Buradan acilen ret yemiş durumdayız. Eğer bu düzey kırılırsa çok pozitif volatilite olacaktır. DXY rekor kırmaya devam ediyor. Endekslerde de zayıflık baskın. Toplam kripto para piyasası değeri de derhal 200 jurnal hareketli ortalamayı test ediyor”

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/dunyaca-unlu-trade-uzmani-chainlink-link-fiyati-tarihi-firsat/