Şubeler Giyim Mağazaları Şeklinde Tasarlandı
Kadınların iş hayatında her geçen gün daha aktif rol alması ve AVM'lerin de çoğalmasıyla birlikte, kuru temizleme hizmeti almanın daha ulaşılabilir hale geldiğini, bununda daha kaliteli hizmet ve beraberinde farklı konfor arayışlarını doğurduğunu söyleyen Dry Clean Express Yönetim Kurulu Fatih Avşar, sektörde nasıl farklılaştıklarını anlattı. Avşar, gelen müşterilerin kendilerini daha iyi ve konforlu hissetmeleri için şubelerini butik giyim mağazası konseptinde tasarladıklarını söyledi. Dry Clean Express şubelerine gelenlerin bir çamasırhane görüntüsü yerine, şık bir butiğe gelmiş gibi hissetmelerini sağlamaya çalıştıklarını aktaran Avşar, butik giyim mağazası konsepti ile sektörde bir ilk gerçekleştirdiklerini söyledi. Yurtiçindeki büyüme hızını dünyanın dört bir tarafına taşımak istediklerini ifade eden Avşar, bu hedef doğrultusunda Paris’in dünyaca ünlü caddesi Şanzelize'de üç mağaza birden açmaya hazırlandıklarını açıkladı. 

Yurt içinde 5 Mağazanın Açılış Hazırlıkları Devam ediyor
2003 yılında tekstil alanında faaliyet gösteren AGS Şirketler Grubu bünyesinde, Laundry ve tekstil terbiyeleme şirketlerini kurarak kurumsal firmalara yıkama ve kuru temizleme hizmeti vererek sektöre giriş yaptıklarını belirten Fatih Avşar, 2006 yılında ise bireysel pazara hitap etmek için Dry Clean Express'i kurduklarını söyledi. 85 işletmeyle hizmet verdiklerini belirten Avşar, geçen süre içinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 markası arasına girdiklerini ve son olarak hali hazırda 5 mağazalarının açılış çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 

42 Ülkede Tescil Edildi
Güçlü operasyon alt yapısı ile yurtiçinde elde ettikleri büyüme hızı ve istikrarını yurtdışına da taşıyacaklarını söyleyen Avşar şöyle konuştu: " Yurtdışında ilerlemek ve kendi pazarımızda dünyaca ünlü bir marka olabilmek için çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Bu doğrultuda da markamızı 42 ülkede tescil ettirdik” 

Avrupa’ya Çıkartma Yapacak
Yurtdışı büyüme hedefleri doğrultusunda, düzenli olarak uluslararası fuarlara katıldıklarını belirten Avşar, ‘Halen Gürcistan, Ukrayna ve Dubai ‘de varız. Rusya ve İtalya'da da mağazalar açmaya hazırlanıyoruz. Balkanlarda ve Avrupa'da ve Arap ülkelerinde yayılmayı planlıyoruz. Mayıs sonu gibi Şanzelize'de farklı noktalarda 2 mağaza açacağız. Üçüncüsü ise yine aynı caddede açılacak AVM içinde olacak’ dedi. 

Daha iyi hizmet vermek için yüzde 90 oranında franchising modeliyle büyüdüklerini aktaran Fatih Avşar, özellikle, üst düzey şirket yöneticilerinin ve beyaz yakalıların kendilerinden franchising aldığını kaydetti. Avşar, mağazanın doğru yerde açılması haline yatırımın 18 ayda kendini amorti ettiğini ifade etti. 
Avşar, insanların artık giysilerinin yanı sıra perde, yastık, nevresim gibi ev tekstil ürünlerini de kuru temizlemeye verdiğini söyerek , sektörün Türkiye'deki büyüklüğünün 500 milyon euro çıktığını bildirdi