Dünyanın en büyük blok zinciri ve kripto para konferansları ağı olan Blockchain Economy Summit, 82 ülkeden 3 bin kişinin katıldığı bir önceki etkinliğini İstanbul’da tamamlamıştı. KuCoin, Gate.io, Bitget, BitMex, XT.com, OKX ve Uphold gibi sektörün en büyük şirketleri ise bu muhteşem organizasyonun sponsorlarından yalnızca bazılarıydı.

Türkiye’nin en önemli müzik sanatçılarından biri olan Emre Aydın, MicroStrategy CEO ve kurucusu olan Michael Saylor, Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakan Yardımcısı Alex Bornyakov, Türk sinema sanatçısı Engin Altan Düzyatan, Moon olarak da aşina dünyaca ünlü yatırımcı ve girişimci Carl Runefelt, erken dönem Bitcoin yatırımcılarından Davinci Jeremie, Blockchain Economy Istanbul Zirvesi’nde 2 gün her tarafında ana sahnede fikirlerini katılımcılarla paylaştılar.

Dünyanın en önemli blok zinciri ve kripto para organizasyonunun bir sonraki etkinliği ise 4-5 Ekim 2022’de BAE’nin ünlü şehirlerinden Dubai’deki Le Meridien Oteli’nin konferans salonunda düzenlenecek. Bu zirvenin heyecanı çoktan katılımcılar aralarında yaşanmaya başlandı ama bu durum kripto endüstrisi hakkında daha artı bilgi edinmek, meslek ağlarında yeni bağlantılar bulmak isteyenler için artık bayağı makul.

Etkinliğin proje müdürü Servi Aman organizasyonla ilgili “Dubai, kripto platformlarını, kripto varlıklarını ve kullanımını düzenleme açısından büyük bir potansiyele sahip ve son dönemde önemli ilerlemeler kaydetti. İşte bütün da bu yüzden küresel oyuncuları ve yeni girişimleri Dubai’ye çekmek istiyoruz” dedi.

Rakamalr Dubai’nin kripto para piyasası için manâlı bir merkez olmaya başladığını gösteriyor. Örnek olarak 32 milyar dolar değerlemeye sahip olan FTX borsası da burada bir büro açmaya karar verdi.

Etkinlikte en çok konuşulacak konular arasında ise Bitcoin, NFT’ler, metaverse, Web3, merkeziyetsiz finans, madencilik, regülasyonlar ve devletlerin blok zinciri teknolojisine olan adaptasyonunun olması bekleniyor.

Boy’nin 5. etkinliğinde 60 ülkede 3 bin katılımcının olması bekleniyor. Etkinlikle ilgili daha fazla data edinmek için https://beconomydubai.com/why-sponsor adresine bakabilirsiniz.

Biletler de https://beconomydubai.com/tickets sitesinden alınabiliyor.

Faaliyet bilgileri:
Blockchain Economy Dubai Zirvesi
Gün: 4-5 Ekim 2022
Yer: Dubai Le Meridien Otel, Birleşik Arap Emirlikleri
Etkinlik hashtag’i: #BEDubai2022

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/dunyanin-en-onemli-blok-zinciri-etkinligi-dubaiye-geliyor/