Borsada HODL* koduyla operasyon görebilen Kanadalı yatırım şirketi Cypherpunk Holdings, kripto para piyasasındaki düşüş riskinin devam ettiğini öne sürerek tüm kripto paralarını sattığını bildirdi.

Şirketin CIO’su Moe Adham, “Kripto para piyasasında derin bir ‘risk-off’ ortamı var. Varlık fiyatlarında daha fazla düşüş konusunda kayda değer bir risk bulunuyor. Tüm hissedarların çıkarları doğrultusunda şirket, hazinesini nakde çevirdi.” açıklamasını yaptı.

Cypherpunk Holdings, 293 bin Kanada Doları (227 bin ABD Doları) karşılığında 205 ETH ve 6 milyon Kanada Doları (4 milyon 600 bin ABD Doları) karşılığında ise 215 BTC sattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – Coinbase, ticaret platformuna 7 kripto para daha ekledi

Şirket CEO’su Jeff Gao ise “Kripto para ekosistemindeki sistemik riskleri göz önüne alırken varlıkları elde tutmanın getirdiği tehlike-ödül durumu ve fırsat maliyetlerine ilişkin yapılan değerlendirmede, en ihtiyatlı yaklaşımın kenarda beklemek olduğuna inanıyoruz.” dedi. Gao, sözlerinin devamında, para çekme işlemlerini geçici olarak askıya alan platformların sayısı arttıkça kripto para piyasasında daha düşük seviyelerin görüleceğine inandıklarını vurguladı. CEO, kripto paralar için uzun vadede ise iyimser olduklarını ekledi.

Cypherpunk Holdings, yapılan satış işlemlerinin arkasından elinde 18.16 milyon Kanada Doları (14 milyon ABD Doları) değer nakit ve stabil coin bulundurduğunu kaydetti.

*HODL: Kripto para yatırımcıları arasında yaygın olarak kullanılan ve fiyatlardan bağımsız olarak kripto parayı satmayarak elde tutmayı ifade eden bir terim.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/hodl-koduyla-islem-goren-sirket-elindeki-tum-kripto-paralari-satti/